ciavez Opublikowano 17 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Niezłe stadko !Grzegorzu pytanko: kiedyś pisałeś o pomyśle wobków z grzechotką, robiłeś jakieś modele, zastanawiam się nad skutecznością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) zrobiłem sobie jedną mrówę /smużak/ z grzechotką wstawioną w poprzek wobka, nie zauważyłem zmian w braniach ani na plus ani na minus, za dużo nią nie łowiłem więc trudno wyrokować na podstawie tego jednego testowego Edytowane 17 Marca 2017 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 suszenie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 (edytowane) Elegancko się zapowiadają Jak będą gotowe z chęcią przygarnę, najlepiej tonące Robiłeś może z bardziej poziomym sterem co by głębiej schodziły ? Edytowane 21 Marca 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 wersje pływające są z "bardziej poziomym", nie ma lekko przy ustawianiu takiej płaskiej przynęty,ale i tak najlepsze są te które wyjdą mniej stabilne, tyle że wtedy w ostrym nurcie nie dadzą radymam kilka tonących z ubiegłego roku z podwójną dawką ołowiu, ale wówczas praca jest mniej ciekawa, a tak po prawdzie to łowiłem tymi przynętami zawsze na płytkich miejscach do 1m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 pływające, tonące, a niektóre wyszły tak, że z kotwicą 2r rozmiar 4 bez agrafki pływają, a z dołożoną agrafką wolno toną 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Piękne A tego jednego bezsteru odłożyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 mam i bez steru jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej2401 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Masz może na sprzedaż 2 szt. wolno tonących żuczków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 napisałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 25 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Pewnej razy na jednych z zawodów, Grzegorz podarował mi wobka w "rozliczeniu" Poprosił abym zachował na wiosnę i nie urwał wcześniej. Tak więc zrobiłem i dziś po raz pierwszy było wodowanie. Bardzo fajnie chodzi w lekkim prowadzeniu, a dając mu trochę swobody kręci się po wirkach. Stuk puk i jaś się zameldował 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Reservoir dogs... fajna wstawka w zdjecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 no proszę, rach ciach i nowa nazwa tej mojej przynęty odgadnięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 no proszę, rach ciach i nowa nazwa tej mojej przynęty odgadnięta hehehe a to jakas zagadka byla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 test na inteligencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fajna fota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Fajna fota niedoceniony przeze mnie tani obiektyw nikkor 18-200, przy 200 mm okazuje się robi nawet fajne fotki tego typu zbliżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Widzę Grzesiu że już zacząłeś.....Fajnie Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Tomasz, to oczywiście póki co "robale" tonące, na smużące przyjdzie jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 czasami zdarza mi się popełnić mniej urodziwe, takie po prostu - do łowienia 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) I jak się okazało na pierwszym ich teście, który zrobiłem w tę niedzielę na zawodach, w pięciu pierwszych rzutach jeden z łamańców dał dwie ryby. Jedna z nich była pożądanego gatunku i zapewniła mi 4 miejsce Szkoda tylko, że w pudełku został już tylko jeden, ale cóż, trzeba będzie zrobić kolejne Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez grzegorzp 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Żwawa bestia Zółtobrzeżki dotarły - praca rewelacja ! Jak by były mniejsze z chęcią bym dokupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 aktualnie mniejszych nie mam, ale jest w dalszych planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi