DelTor0 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 niedoceniony przeze mnie tani obiektyw nikkor 18-200, przy 200 mm okazuje się robi nawet fajne fotki tego typu zbliżeń Swietna fota wyszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 gdyby ktoś jeszcze nie trafił: "Na pomoc Kubie. Zbiórka funduszy na protezę po amputacji nogi."http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 w przygotowaniu m.in. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 jedna z nowości na 2017 po lewej vs wersja z 2016 po prawej 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Niezłe dinozaury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Niezłe dinozaury ojtam ojtam oba modele mają zaledwie po 3,5cm, model ubiegłoroczny w 2016 przyniósł mi "SMUŻAKOWE PB" dla 6-ciu gatunków ryb Niebawem będzie też inna wersja 3cm, taka mniejsza sprawdzała mi się na jednej z mniejszych rzeczek.Ostatnio gdzieś czytałem że smużak nie powinien mieć więcej niż 2 cm , bo nie będą brały płotki, no ale kto chce łowić płotki... Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez grzegorzp 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Mrówy robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dinozaury bandziory z cwanym uśmieszkiem z tym , że ten na sezon 2017 bardziej nastroszony -> bojowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 musi być bardziej nastroszona i bojowa, nie lada wyzwanie ją czeka by co najmniej dorównać poprzedniczce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 z, albo bez, jak kto woli 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 No popatrz nie wiedziałem że początek czerwca i już wyleciały Piękne i "wysokokaloryczne białko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 w ubiegłym roku latały u nas już 7 maja, w tym roku chyba raczej się nie zanosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ciężko oderwać oczy , świetnie uchwycone detale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 m.in. taki zestaw dziś pojechał w Polskę, mam nadzieję że posłuży do łowienia, a nie tylko do ozdoby pudełka, jak co poniektórzy traktują moje przynęty 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 No te żuki widocznie bardzo łowne Super woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Ten model żuków u mnie był pierwszy raz na rybach, bo to pierwsze "smużenie" w tym roku. Czy są bardzo łowne? To się okaże, ale z pewnością zostaną w pudełku obok innych moich przynęt także przy drugim podejściu do tematu spinningowych łowów powierzchniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 to jeszcze taki z soboty 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 a tak reagują klenie na nowy "garbaty" model mrówy, który nazwałem "BIG MAMA" 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 kolejna porcja landrynek na ukończeniu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 6 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Oczko brzuszne na zdjęciach już jest a przednie będzie wkręcane po lakierowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 tak, przez ster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Takich rzeczy to jeszcze nie widziałem a jak z trwałością takiej krótkiej wkrętki? Udało się wyrwać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 dlaczego krótkiej? wkręty są takie same jakbym to robił przed malowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zrobiłem tylko parę smużaków i zawsze stelaż przez całość bo bałem się że krótkie wkręty powypadają przy zaczepie albo większej ryby której nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi