patzaw26 Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Czywli wyciagasz z glowki ten drucik i wstawiasz wkret? Ciekawe rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Zrobiłem tylko parę smużaków i zawsze stelaż przez całość bo bałem się że krótkie wkręty powypadają przy zaczepie albo większej ryby której nie było nie ma takiej opcji by to wypadło, nawet gdyby korpusy były z balsy (tu oczywiście nie są) a wkrętki były wkręcone na klej na ciasno to by to zdało rezultat - kiedyś robiłemwieszałem kiedyś ciężarki do testów, zawsze przegrywa żyłka/plecionka, a największą rybą która to przetestowała był sumek 90cm nigdy w smużaku nie zrobiłem stelażu przez całość Czywli wyciagasz z glowki ten drucik i wstawiasz wkret? Ciekawe rozwiazanie dokładnie, wszystkie robale z tego roku tak robię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 8 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Petarda chrabąszcz i żółtobrzeżek i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Petarda chrabąszcz i żółtobrzeżek i tyle w temacie. a dziękuję są takie, no prawie takie bo coś od siebie dodałem coś ująłem, jak stworzyła natura, bo są to odlewy/kopie prawdziwych owadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 BROWN, YELLOW, GREEN, na grubego zwierza, zbrojone w kotwice OWNER ST26BC L #6 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 dlaczego do łowienia kleni na smużaki używam żyłki 0,20 a nawet 0,22? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 Szkoda że nie widać finału... Mam nadzieje że szczęśliwego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2017 tak, złowiony, wycałowany i uwolniony ale z tego ziela przy brzegu wyplątywałem go jeszcze chyba pół minuty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 15 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Podobają mi się twoje żółtobrzeżki, próbowałeś może zrobić żółtobrzeżka jerka, tonącego bez steru którego można prowadzić skokami i spławiać z nurtem w toni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Podobają mi się twoje żółtobrzeżki, próbowałeś może zrobić żółtobrzeżka jerka, tonącego bez steru którego można prowadzić skokami i spławiać z nurtem w toni? Bez steru zrobiłem jedną sztuką ale pływający pod zamówienie, ale kolega coś się chyba rozmyślił i leży gdzieś nieużywany A co do jerkowania to te ze sterem chyba też fajnie się do tego nadadzą, szczególnie te zrobione na granicy stabilności, czyli ze sterem bardziej poziomym (daję 1 mm by można było zgiąć) , wówczas mają takie nieregularne odskoki w boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Kolega się nie rozmyslil tylko czekałem na odpowiedź zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 no to musiałem ja zapomnieć odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 patzaw26, wysłałem priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Czarna Mamba. Siła w prostocie! 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 W przerwie między owadami, kilka brzydali do własnego pudełka. Malowanie w stylu "żeby nie było szkoda urwać " 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2017 świeżo ustawione, kilka szt. dostępnych na giełdzie 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2017 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Świeże, pachnące lakierem chrabąszcze majowe, wersja bezsterowa do łowienia w dryfie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tarpio Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mrówy dotarły. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Mrówy dotarły. Dziękuję i pozdrawiam. niech łowią! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 MAMBA. Nowy model Mrówy, który kilka tygodni wcześniej przeszedł testy pod postacią CZARNEJ MAMBY.Tym razem w wersji kolorowej w malowaniu podstawowym.Dwa rozmiary 3 i 3,5 cm. W przyszłości dojdzie jeszcze na pewno wersja 4 cm. Dlaczego tyle różnych modeli?Ot taka sytuacja, łowiąc modelem, który zawsze darzył, a tu 15 minuta na miejscówce i nic 20 minuta i nic.Zakładam inną przynętę np o agresywniejszej pracy, pierwszy rzut i bum... jest odpowiedź 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Żółtobrzeżek i chrabąszcz są po prostu idealną kopią owadów z rzeczywistości .Każdy szczegół jest dopracowany ,całość robi świetne wrażenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi