grzegorzp Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Po dłuższej przerwie spowodowanej dużą wodą wybrałem się nad ulubioną rzekę posmużyć. Pierwszy rzut... i straciłem ostatnią sztukę mrówy BIG MAMA. Trzeba brać się do malowania, bo czas łowienia dużych ryb na smużaki dopiero nadchodzi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Pan szczupły czy wina słabszej żyłki ?Ps. Na jakiej wodzie , chodzi o głębokość łowiska ryby podnoszą się u Ciebie do smużących przynęt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Wow to się nazywa branie z powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Raczej duży szczupły, na zestawie była plecionka 0,10 + około pół metra przyponu fluorocarbon 0,25. Ale poszła plecionka powyżej przyponu, albo jakoś zahaczył zębami albo pękła, może była uszkodzona, ale raczej została przecięta. Hamulec był ustawiony tak, że powinien zagrać. Jarek myślę że około 1 - 1,5m teraz w miejscach gdzie brały ryby, ale jakieś 30cm pod wodą jest dywan zielska.Woda jest wysoka, zawsze ziele było na wierzchu o tej porze roku.Złowiłem tylko 5 wzdręg z powierzchni przez 2h łowienia. Brań dużo więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 w październiku też jedzą 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 no i chyba będę musiał rozszerzyć tytuł wątku... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 A cóż to ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 żelki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 no i chyba będę musiał rozszerzyć tytuł wątku... Rozumiem że Twoje to żelki... -fachowo Ci to wychodzi.Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Żelki zapowiadają się ciekawie, pewnie będą jeszcze inne kolory i wtedy temat rozkręci się na dobre.Dopracowane są ze szczegółami ,co dodaje fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 A cóż to ????? dla lepszego zobrazowania poniżej inne foto, ukleja w wersji jaskółka Rozumiem że Twoje to żelki... -fachowo Ci to wychodzi.Tak trzymać! oczywiście, jak wszystko w tym wątku Żelki zapowiadają się ciekawie, pewnie będą jeszcze inne kolory i wtedy temat rozkręci się na dobre.Dopracowane są ze szczegółami ,co dodaje fajny efekt. thx, kolory są, ale nie wszystko na raz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Ale jak to? Takie ładne od razu za pierwszym razem? . Gustowne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 to właściwie mój drugi model i odlane jego pierwsze kilka sztuk,a pierwszy model gumowej przynęty wstawię innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Tylko podziwiam . Masz dryg. Skromnie zdobione, ale z gustem. Proporcje fajne, oczy też mi się podobają.Wcześniejsza, twórczość z twardymi przynętami także . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 thx,proporcje to w zasadzie zasługa matki natury bo to odlew z padliny ja dorzeźbiłem jedynie ogon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 i wersja uklei ripper, tu akurat w kolorach płotki 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Napisz jeszcze proszę jaka długość tych płoteczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 te mają w wersji ripper 9cm, a w wersji jaskółka 9,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Na focie bardzo zachecajaco wyglada ta guma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 niezachęcających nie robię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Kolejny spec od gumowych reali się zapowiada super robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 niereale też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 okonie, gumy od których zaczęła się moja przygoda z tematem soft lures 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 7 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Wyglądają bardzo fajnie ,poziom Top.Kolor taki jak lubię nie za jasny nie za ciemny ,taki w sam raz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 dzięki, poziom jeszcze nie top, ale jak na początki to jestem zadowolony z efektów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi