Jarasszy Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 (edytowane) Mrówy super, a te oczy,jak u modliszki. Powiedz,zdjęcie tak przekłamuje czy jakieś szkiełka z taniej biżuterii im tam powkładałeś Edytowane 29 Listopada 2017 przez Jarasszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 z bardzo taniej to gotowe oczy 3d holo do przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Mrówy pierwsza klasa jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Mrówy pierwsza klasa jak pracują? kusząco pracy tego modelu nie nagrywałem, ale jest to najagresywniejsza/najstabilniejsza wersja ze wszystkich modeli mrów które robiłema tu są krótkie filmiki z brań również na ten model mrówy - https://www.facebook.com/pg/ImagoLures/videos/?ref=page_internal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Podobne, a jednak inne. Gruby i chudy x 3 wersje obciążenia: F,SS,S. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Żuki fajne ,i jeszcze w trzech wersjach ,dają spore pole manewru.Czasami brakuje akurat tego jednego ,który schodzi na odpowiednią głębokość ,i jesteśmy bez szans. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 wieczorem odlewanie i malowanie, a rano już łowienie, to lubię w robieniu gum 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Woblery to nie moja bajka ale Softy pierwsza klasa można coś zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Woblery to nie moja bajka ale Softy pierwsza klasa można coś zamówić? można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 i kolejny mniejszy model 6,5 cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Przy okazji poprzednich gum kilka okoni w przebraniu a'la hmmmm.... śledź? tu z innym niż poprzednio ogonem.W różnych wariantach zdominowały moje jesienne pudełka na zębate 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Z formy okonia powstały w sumie 3 różne modele.Tu na foto oprócz zamieszczonego już wcześniej jest też cięty na 3.Zauważyłem że sprawdzał się lepiej w dniach gdy ryby słabiej żerowały. Przypadek? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Mistrzostwo Grzegorzu! Piękne te Twoje gumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 e, no do mistrzostwa trochę brakuje, ale podążam Dzięki za uznanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Widzę że zacząłeś kolejny etap w lurebuildingu z równie dopracowanym wykonaniem jak i samym pomysłem ! Gratuluję talentu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Bardzo "naturalne" i chyba w tym całe piękno, ja również pogratuluję bo przynęty kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 dzięki KoledzyJarku, miałem w planach zacząć kręcić, zaopatrzyłem się we wszystko, ale skończyło się wyłącznie na kogutach i poleciałem w gumy Ale co się odwlecze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 soft vs extrasoft i mniejsze tylko w extrasoft 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Malina ugięcie ,gumy zarombiste ,co chwila coś się dzieje nie próżnujesz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 dzięki KoledzyJarku, miałem w planach zacząć kręcić, zaopatrzyłem się we wszystko, ale skończyło się wyłącznie na kogutach i poleciałem w gumy Ale co się odwlecze...Grzegorz nic na siłę. Moje kręcenie jest naturalną konsekwencją że więcej latam z muchą i mam mało miejsca w domu Ty więcej spiningujesz i zabawiasz się takimi przynętami Zresztą żeby się nie powtarzać : zacne są !! Ps. Zapewne kole wiosny uśmiechnę się do Ciebie z malutkim zamówieniem coby popróbować pokusić moje rybki Twoimi wyrobami ( wpisz już teraz na listę żebym nie znalazł się na 100-ej pozycji z realizacją rodem z NFZ-u ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 wpisanyna siłę nie, ja po prostu lubię, ale czasu na wszystko nie wystarcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi