grzegorzp Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Grzegorz , sorry ale jeszcze nie prześledziłem Twojego wątku od A do Z.Ale jeśli możesz, to odpowiedz. Robisz te swoje mrówy w rozmiarze 30mm-35mm? 30 - 42mm, największej (6,5g) którą łowiłem całą jesień nie ma w tym linku. A co łowiłem można spojrzeć tu - https://www.facebook.com/pg/ImagoLures/photos/?ref=page_internal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 http://www.imagolures.com/nowewww/offer/?sparams=1&slang=ENDzięki @BanjoJuż coś tam właśnie wybieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Dzięki @BanjoJuż coś tam właśnie wybieram. Już wybrałem i zamówiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz54 Opublikowano 11 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Już wybrałem i zamówiłem .Ja własnie piszę priva do Grzegorza. Z tego linku co podesłałeś coś wybrałem ale zamówić nie potrafię.Numery wybranych pozycji tylko spisałem.Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 18 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 (edytowane) Gumy Grzegorza nie tylko ładnie wyglądają ,ale też łowią. Co prawda po holu guma jest całkowicie zniszczona i pójdzie do kosza ,ale .....jestem gotowy wyrzucić każdą posiadaną przynętę ,na którą złowię rybę podobnych rozmiarów. Dziękuję Grzegorz.Więcej tutaj:http://jerkbait.pl/topic/4910-rzeka-bug/?p=2484777 Musimy się zdzwonić bo mam parę uwag/spostrzeżeń technicznych odnośnie gum. Pozdrawiam Tomi Edytowane 18 Listopada 2018 przez tomi101 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 I to mi się podoba Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Płotki, spisały się w weekend Edytowane 19 Listopada 2018 przez grzegorzp 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 19 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Da radę gdzieś , jakoś tego " zwisającego " okonia kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 19 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Proszę pisać przez "Wiadomość" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 28 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 :-D albo Perch z tasiemcem BTW jakoś nigdy się nie zastanawiałem jak się mierzy twistery, z ogonem zakręconym do góry czy rozłożonym? Pytacie a ja nie wiem ile ma. "W zwisie" 20cm Hej, ile waży taka gumka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 28 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Około 17-18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Z takim ogonem chyba jeszcze nie wstawiałem tu 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Taki tam mix landrynek przed wysłaniem jednej osobie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 W zeszłym tygodniu doszła do mnie paczuszka z przynętami. Koniki, żuki, mrówy i gumki. Wszystkie przynęty pod kątem wykonania , dbałości o szczegóły, malowania to najwyższa półka. W realu prezentują się rewelacyjnie. Czekam z niecierpliwością na sezon ale jestem pewny, że będą łowne. Serdecznie dziękuję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 (edytowane) Edytowane 11 Grudnia 2018 przez woblery z Bielska 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ładne .Wyglądają na mniej transparentne i bardziej fluo-seledynowe od tych które otrzymałem ostatnio.Przyznam się ,że nie przetestowałem tych ostatnich .Pogoda mnie odstraszyła .Nadchodzący weekend może być znośny{jak na grudzień} Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Tak, te nie są wcale transparentne. Tamte to było takie testowanie kolorów i trochę "źle zrobiłem" zanim wykombinowałem te.Podeślę Ci i taką ładniejszą Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 17 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 (edytowane) Wczoraj Grzegorzu moczyłem Twoje/moje gumy w odmętach zimowego Bugu.Niestety nie wyholowałem żadnej ryby ,choć w transparentnym seledynku coś zabrało ogonek ,a wieczorem ,jak stałem na granicy woderów na przykosie jakieś duże zwierzę odprowadziło tego nowego fluo okonia prawie pod szczytówkę .Nie wiem czemu nie uderzył,a i nie rozpoznałem drapieżcy,ale wir po nawrocie zostawił konkretny.W sumie w grę wchodzą tylko 2 gatunki.Postaram się odwiedzić to miejsce jeszcze w tym sezonie. Czy ten fluo okoń z drugiej fotki jest odlany z jakiegoś pływającego materiału?Jak sprawdzałem pracę na płytkiej wodzie,ogon wyraźnie unosił się do góry.Spotkałem forumowego kol. Norbert 78 i on również to zaobserwował.Dałem mu dwie gumy do testów-chyba się nie obrazisz Pozdrawiam Tomi Edytowane 17 Grudnia 2018 przez tomi101 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 Szkoda, ale co się odwlecze... Wszystkie gumy są z tego samego materiału /silikon z Modelarnia24.pl/ Ten z 2 łamaniami chyba tak ma, w zasadzie to w rzece chyba ich nie używałem, mimo że są w użyciu 2 lata już, bo zębate łowię tylko w naszym podlaskim morzu i były typowo robione pod opad. Pewnie że się nie obrażę, niech łowi, a jakby chcał napisać jakieś swoje spostrzeżenia to chętnie przeczytam Są Twoje i możesz nawet wyrzucić My z kolegą z racji że bajoro zamarzło duże gumy odstawiliśmy na półkę i katujemy ciernika. Nigdy nic nie wstawiałem w wątek z ryb, ale może trochę podkoloruję, szczególnie, że Kolega zrobił wczoraj moim ciernikiem PB w kleniu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 17 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2018 ...i skłamałem, twister jest z innego i jeden z okoni łamanych na 6 z tego co pamiętam były z twardszego, ale te 3 na Twoich fotkach są z tego samego silikonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi