radekc1991 Opublikowano 18 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 (edytowane) Szkoda, ale co się odwlecze... Wszystkie gumy są z tego samego materiału /silikon z Modelarnia24.pl/ Ten z 2 łamaniami chyba tak ma, w zasadzie to w rzece chyba ich nie używałem, mimo że są w użyciu 2 lata już, bo zębate łowię tylko w naszym podlaskim morzu i były typowo robione pod opad. Pewnie że się nie obrażę, niech łowi, a jakby chcał napisać jakieś swoje spostrzeżenia to chętnie przeczytam Są Twoje i możesz nawet wyrzucić My z kolegą z racji że bajoro zamarzło duże gumy odstawiliśmy na półkę i katujemy ciernika.Nigdy nic nie wstawiałem w wątek z ryb, ale może trochę podkoloruję, szczególnie, że Kolega zrobił wczoraj moim ciernikiem PB w kleniu FOty kozak ! z duszą Ps. robione lustrzanką ? Edytowane 18 Grudnia 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 Tak, oczywiście i dość tanim obiektywem sigma 17-50 f2,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 4 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Denaturatki 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Ale fajne???? mam wrażenie, że będą smakowały rybkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 ...widzę, że Kolega nie stosował chleba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 6 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Nie, chlebek nie, to jest Fioletowe Mojito 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 7 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Cierniki DS i Ripper teraz bardziej błyszczące niż poprzednie wersje. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Za całokształt ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Mało piszę ale 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Dziękuję, dziękuję, staram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Denaturatki w wersji ripper 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 ...hmm...Kolega zakłada, że drapieżniki polecą na taki układ: ,,pijana, łatwa będzię"... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Wiadoma sprawa, po szampanie przychylniejsze to i po denaturacie będzie podobnie. Tylko taką po fioletowym mojito kosztować no nie wiem. Ale każda potwora... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Jaskółki w bardziej trzeźwym kolorze 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 4 różne gromadki 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Cierniki bardziej niż rewelka. Chylę czoła i muszę ja mieć!!!Może nareszcie czerwcowe okonie na moim Plusznym, przestaną mnie poniżać, robić w konia i "w różowego"!!!??? Da się to zrobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 13 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dzięki Napiszę p.w. co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Monotematycznie.Jeszcze jutro worek takich, a pojutrze w planach bardziej krwiste w szacie godowej. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Na te czerwcowe, czerwone brzuszki czekam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Łoooo ranysie.... Jakaś rzeczka wyschła, albo raczej przyducha.... tyle trupów ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Cierniczki będą moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) Za takimi ciernolami okonie (i nie tylko), będą się zabijać, klasa ! Edytowane 18 Stycznia 2019 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi