grzegorzp Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Przyducha w stawie za domem Okonie zasmakowały sprawdzaliśmy jesienią, szkoda że teraz brakuje czasu sprawdzić je na innych rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wyślij mi do testów to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Wpiszę Cię na listę chętnych do testowania na 158 pozycję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Uff to dobrze że nie jestem na miejscu 159 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 18 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 A ja chętnie ,nawet na 159-te???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 18 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 (edytowane) 159 chyba już zajęte, bo w międzyczasie jakiś fesjbukowy wędkarz z Rumunii chciał mnie namówić na promowanie marki w zamian za produkty Jak ktoś chętny coś nabyć to proszę pisać priv. Większość jak zazwyczaj była robiona na zamówienie, ale zawsze robię ciut więcej w każdej serii. Edytowane 18 Stycznia 2019 przez grzegorzp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 Z "czerwonych" zostały tylko DS, rippery będą w nadchodzącym tygodniu. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 20 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2019 W kwestii tego DS, bo pytacie. To oczywiście skrót od DropShot i tym skrótem będę nazywał przynęty z naturalnym ogonem. Ale osobiście nie łowię zbyt często tą metodą, raczej normalnie i hak wbijam "bokiem" jak na foto poniżej, akurat tu w połączeniu z czeburaszką. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 23 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 I kolejne. Trochę mam już ich dość, jutro robię inne... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2019 Już piszę do Cibie na priv kontynuując nasza umowę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 Inne tło, inne światło i przynęty jakby już inne 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zbyt ładne by na haku wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Coś nie tu napisałem...Przebijać nie żałować, zrobią się kolejne Edytowane 30 Stycznia 2019 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Inne tło, inne światło i przynęty jakby już inne Foto kozak !! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Foto ...nie kozak. Ja KOZAK ,bo kupiłem i faktycznie mega super towar. Aż łapki świerzbią , żeby już moczyć kija... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Grzegorz, wielkie dzięki za przesłane robale Zrobiły na mnie wrażenie, wyglądają jak żywe, trudno oderwać wzrok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Dzięki, poczta widzę spisała się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2019 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 29 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Ile mają długości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 12.5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Grzegorzu, żyj Sto Lat!Najlepsze urodzinowe powinszowania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Grześku, 100 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 11 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 (edytowane) Dziękuję, Koledzy Edytowane 11 Czerwca 2019 przez grzegorzp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi