Remicki Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 (edytowane) !!! ...-No to żeś wyniósł pasikonika na poziom pasirumaka Edytowane 28 Sierpnia 2018 przez Remicki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 pasihorsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Rozwaliles mi wątrobę świetne???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Tomi, raportuję 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Tomi, raportuję Dziękuję Grzegorzu Wybieram się po weekendzie.Może się spotkamy i zobaczę na żywo jak Hopper pracuje i łowi Pozdrawiam Tomi Ps.Dowiń trochę linki bo szpula ...świeci pustką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Strasznie szybko mi ubywa Miesiąc temu szpula była pełna Tym razem jest 0,22 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JunakFlyFishing Opublikowano 1 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2018 Przy piankowcach 0.20 im nie przeszkadzało???? A więc na przyszły rok trzeba dokupić szpulki 0.22 i 0.25 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 2 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Przy piankowcach 0.20 im nie przeszkadzało A więc na przyszły rok trzeba dokupić szpulki 0.22 i 0.25 Koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Zostałem zmobilizowany przez zagranicznych kontrahentów by wprowadzić inne wersje kolorystyczne.I tak wczoraj powstały. Które na + które na - ? Wszelkie opinie mile widziane. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wszystkie na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wszystkie super i zdecydowanie na duży "+"???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktor1710 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Super robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Najlepiej wykonane koniki polne jakie widziałem Wszystko na + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Wszystkie ekstra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 no to może inaczej, które 3 są naj? numerujemy rzędami, 1,2.. 3,4 ... 5,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 no to może inaczej, które 3 są naj? numerujemy rzędami, 1,2.. 3,4 ... 5,6Dla mnie to tak:1,2.. 3,4 ... 5,6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remicki Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 W przyszłym sezonie na niejednym łowisku będą podstawową przynętą na klenie z powierzchni.U mnie dolecą pod drugi brzeg, bo są ciężkie. A widzi mi się że jak już dolecą ...to tylko mordy będą mlaskały.Konik ekstra! Kolory nie do wyboru, chcę wszystkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Ja na dużej rzece macham teraz smużakiem 6,5g Pasikonik przy tym to piórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Cześć Grzesiek.Widzę ,że w wykonaniu znów "level" wyżej Napisz proszę, jaki kaliber tych okonków stworzyłeś? Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Cześć!13,5cm. Model katowany już 2 rok, mój podstawowy jesienny (w różnych kolorach, zwyczajne biało-niebieskie, FT itp) na naszą dużą wodę. Wypełnia pudełka w 90% 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 22 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Cześć!13,5cm. Model katowany już 2 rok, mój podstawowy jesienny (w różnych kolorach, zwyczajne biało-niebieskie, FT itp) na naszą dużą wodę. Wypełnia pudełka w 90% Dziękuję za odpowiedź.Będę musiał przetestować,więc jak będę przejazdem na Twoich rewirach ,zadzwonię aby umówić się na audiencję. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 22 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Zapraszam Tylko daj znać wcześniej żebym coś "wyjściowego" miał bo aktualnie to pustki w magazynie, tylko "brzydale" zostały Uprzedzając wszelkie pytania na priv tych cierników też już nie mam ale będą... 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi