Piotr Lipiec Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Witam ,kiedyś ktoś pytał o moją strone , proszę bardzo stronka już działa zapraszm serdecznie. www.lprods.pl Pozdrawiam PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 A ja tylko moge polecic wyroby:)))Moje okonki baaaardzo polubily obrotowki Piotra Lipca oj polubily:)Jak w piatek przyszly tak do dzisiaj je testowalem i mile zaskoczony jestem wyrobami, estetyka, praca i skutecznosc, wiecej mi nie potrzeba. I na kolejna wyplate chyba dobiore sobie arsenalu:)p.s. Dzisiaj mialem pasiasta zyciowke 40+ na srebrnego longa od P. Lipca, ale poszla w trawe i tyle ja widzialem. Trzeba jednak bedzie chyba wejsc na oczko wyzej z zylka bo na 0.14 za bardzo mam peniawe bardziej forsownie wieksze sztuki holowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Piękne obrotóweczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgan Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Siema !Jakiś czas temu wpadły mi w ręce te obrotóweczki - LP-ki w rozmiarze 1,2. Już wtedy wydawały mi się dość ciekawe,jeżeli chodzi o konstrukcję. Łowię na spinning od 14-go roku życia, a mam 42 lata. Moimi ulubionymi rybami łowionymi na spinning, to pstrąg,kleń,jaź,okoń. Kiedy je zabrałem na kolejną wyprawę pstrągową, zauważyłem fantastyczną pracę tych blaszek, oraz perfekcyjne wyważenie. Blaszka ta rzucana pod prąd, dotykając wody natychmiast zaczyna pracę nawet w bardzo wartkim nurcie, co ważne nie bije na boki i nie skręca żyłki ( należy do nielicznych na naszym rynku, jeżeli chodzi o tą cechę ). Dodam więcej, nie jest to tylko moje wrażenie, ale i moich trzech przyjaciół po kiju, że blaszka ze skrzydełkiem typu aglia prowadzona właśnie z prądem wartkiej rzeczki (oczywiście nie tempem boleniowym ) stawia opór i odnosi się wrażenie tak jakby prowadziła się wolniej niż płynie nurt rzeki co sprawia, że mamy pełną kontrolę nad przynętą i doskonale ją czujemy (nie wiem czy dobrze to przekazałem). Jak do tej pory super się sprawdziły na małych oraz średnich rzeczkach w naszym kraju (na razie).Fantastycznie działają na: pstrągi,klenie,jazie,okonie oraz szczupaki. W naszym gronie nazywamy je magnesikami na ryby. Panie Piotrze, jesteśmy fanami tych blaszek, a z naszych pudełek zniknęły wszystkie inne obrotówki. Mam nadzieję, że te trociowe równie dobrze się sprawdzą - na pewno o tym napisze. Z czystym sumieniem polecam te blaszki obrotowe wszystkim tym, którzy chcą mieć frajdę i przyjemność z łowienia ryb (oczywiście sportowego no kill), które wymieniłem powyżej. Pozdrawiamy z Warszawy,Krzysiek, Darek, Artur i Robert ps. Mam nadzieję, że napisałem dość prosto i zrozumiale, a jeżeli nie to sorry. Dla bardziej doświadczonych dodam, że te obrotówki przypominają swoją pracą i skutecznością dawne, bardzo dawne wyroby Rublexa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rutra Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Wziąłem sobie próbnik i innych nie chcę-teraz pójdą na choinkę[bo piękne są] a wiosną do wody. Napewno wezmę ich więcej.Pozdrawiam Wykonawcę[dzięki za fajny gratisik!]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajzi Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Miałem ostatnio przyjemność porzucać sobie blaszkami Piotra Lipca i mogę z czystym sumieniem potwierdzić pozytywne wrażenia kolegów. Obrotówki kręcą się od razu po wpadnięciu do wody i nawet przy minimalnej prędkości nie gasną. Teraz tylko czekam na styczeń żeby sprawdzić jak będą smakowały kropkom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam,każdy wobki a ja swoje blaszki,nowe kolory fluo pod trotkę, oraz nowy sposób srebrzenia większych blaszek,bardziej srebrny i trwalszy.Tu long #3 waga ok 14gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Piotrek linkować Ciebie do naszej nowej inicjatywy? Ale linkuję tylko pod warunkiem, że będziesz się udzielał i pisał o swoich wynalzakach oraz o budowie sztucznych przynęt. A tak przy okazji mógłbyś coś skrobnąć o budowie blaszek obrotówek - arcyciekawy temat moim zdaniem. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Chętnie skorzystam, nad jakimś małym artykulikiem myślałem zobaczymy może coś skrobnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Świetnie, zatem dopisuję Ciebie do indexu. Obrotówki na pstrąga uwielbiam, dlatego kilka wskazówek na co zwrócić uwagę, jak skonstruować swoją, jak dobierać do typów łowisk było by świetnym tematem - przy okazji zareklamowałbyś swój interes PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Piękne blaszki . Przyłączam się do prośby abyś napisał coś o sposobie w jaki je wykonujesz . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 27 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam,nowa wizja blaszek trociowych, myślę że im przypadną do gustu.Mam nadzieję,że i w tym roku się wybiorę na trotki, fakt 600km ale warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam,kolejne nowe kolorki, tym razem wahadłówki skierowane pod pstrąga,długość 38mm,waga 3,5gr. Postaram się w niedługim jakiś mały artykulik o moich przynętach napisać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nie wiem co z tymi zdjęciami wklejam załącznik zdjęcie do 150kb i mi się nie otwiera,tylko jak chce go zobaczyć muszę specjalnie otwierać załącznik,a nie widać go od razu pod tekstem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Ja tam wszystko ładnie widzę . Ładne te wahadełka i pewnie będą łowne . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Teraz już wiem i będzie ok.Dzięki za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Łyczek Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Panie Piotrze, jesteśmy fanami tych blaszek, a z naszych pudełek zniknęły wszystkie inne obrotówki. Mam nadzieję, że te trociowe równie dobrze się sprawdzą - na pewno o tym napisze. WitamWyręczę Kolegę- trociowe już się sprawdziły. Moja ulubioną jest wersja daszek. Ta blacha pomogła mi nawet w trudnych warunkach w jakich łowię- w środku lata, jak dowiozę rodziną nad Bałtyk a sam skoro świt jeżdżę nad Słupię. To ciężki okres na rybę, miejscowi czasem i przez tydzień brania nie mają. Ta blaszka jest super- dość ciężka, nie trzeba dokładać ciężarka, bezbłędnie chodzi, do wyboru ciekawa i pełna kolorystyka. Trafiłem na te blachy przypadkiem- Piotrek brał ode mnie przelotki, zgadaliśmy się o przynętach. Wypróbowałem i żeby więcej nie zanudzać to krótko i szczerze- polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dziękuje Krzysiu za dobre słowa,motywują mnie one dalej aby działać.Może po niedzieli nowy wzór long 4 ok 20gr, ostatnie testy i jak wszystko będzie ok to wrzucę jakie fotki na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 A jeszcze jedno, tak jak obiecałem artykuł napisany i wysłany do zredagowania przez admina, tylko teraz od niego zależy kiedy się ukaże na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Kolejny raz Piotr uraczyl mnie mala paczuszka, a wniej piekne obrotoweczki:)Nadal ta sama praca, to samo piekne wykonanie i niczego wiecej mi mie potrzeba:)Naprawde polubilismy sie z tymi handmejdami od Piotra:) pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witam.Nowa wahadłówka do kolekcji długość 75mm.Sprawdzona już od lat na jesiennych szczupakach teraz trochę szersze grono może się z nią zapoznać.Barwienie w moim stylu ,ale kombinuje ciągle z jakimś innym zdobieniem.Jak czas pozwoli wrzucę fotki longa #4 ciężka blacha ok 20 gr do zadań specjalnych,dobra na troć do głębokich dołów jak i na szczupaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Witam.Dawno się nie udzielałem z moimi wyrobami,jakoś nie lubię się rozpisywać.Trochę nowości przez ten okres powstało i stronka rozbudowuje się dalej, idzie to bardzo mozolnie, bo jak zwykle brak czasu.W planach zmiana całej szaty graficznej przynęt,trochę inny dizajn już jakiś czas robię a na stronie jeszcze stary styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Sezon na drapieżniki w pełni, coś pod sandałki i nie tylko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Tym razem coś pod łowy szczupakowo-okoniowe.Longi #1,#2,#3 oraz aglia #2 i #3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi