Pride Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Konkretnie kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Niezły zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Super Blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox1972 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ciekawie wyglądają te wahadła , jeśli nie tajemnica ,to cynujesz je czy używasz innych środków aby posrebrzyć blaszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 bardzo fajne blaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Większe cynowanie, mniejsze srebro w płynie , no i patynol i farbki modelarskie , lakiery od mojej Pani, dobre markery olejowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Kleniowo jaziowe maluszki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Klepiesz te blaszki lepiej niz cyganie patelnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Fajne okreslenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Coś na majówkę, szczupłe nie powinny gardzić , wagowo ok 15gr , jeszcze w fazie testów ale niebawem będzie dostępna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Jeszcze w fazie testów ale pstrągi chyba nie pogardzą, 40mm waga 3,2gr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Najnowsze moje dzieła ,coś pod mniejsze drapieżniki oraz pod szczupłe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 7 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Dzięki uprzejmości Tomka mały filmik z moimi obrotówkami w akcji . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Wszystkiego najlepszego, Piotrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Najnowsze moje dzieła ,coś pod mniejsze drapieżniki oraz pod szczupłe DSCN9844.JPGPiotrek, podeślesz te większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Hej.A ile chcesz , na razie te mam największe w ofercie 75mm i waga 15gr. Ciągle pracuje nad nowymi wzorami , wkrótce może się uda zakończyć temat agli 4 i bym miał już pełną rozmiarówkę od00 do 5 , jeszcze jak się uda to na jesień ze dwa nowe wahadła bym chciał wprowadzić do oferty jedno średnie ok 65-70mm oraz coś większego ok 100mm .W planach cykada i blaszka pstrągowa ,a teraz wciągnął mnie na maxa temat lania gum ,, real fish '' pierwsze odlewy okoni wyszły super teraz malowanie ,tylko nie mogę nigdzie zdobyć farbek do areografu, ale pomału może sie gdzieś zdobędzie.No i temat chyba najważniejszy przygotowania do targów rękodzieła jeszcze trzeba trochę poklepać co by z pustymi rękami nie jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 100 lat Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Seta Piotr :-) Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeszcze raz Sto Lat. Zdublowałem posta I tego zmieniłem Edytowane 26 Sierpnia 2015 przez dryzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Sto lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki za pamięć. Tak jak pisałem wcześniej pochłonęło mnie ostatnio lanie gum ,pierwsze próby wyszły zachecająco wiec ciągnę temat dalej , pierwszy projekcik okoń 4cm dziś był na testach nad wodą , efekt mega pozytywny w ciągu ok 1h ok dwudziestu kilku okoników sie skusiło ,nie powalały rozmiarem ale to nie woda na konkretne okonie , na te większe trzeba wybrać sie jak czas pozwoli gdzie indziej bo z testowego miejsca dawno sie wyprowadziły przez niski stan wody .Paca ogonka drobna taką jak chciałem uzyskać ,malowanie jeszcze sporo do życzenia pozostawia ,ale umalowałem dosłownie 3szt do testów ,sie trochę rękę potrenuje to i bedzie lepiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Fajny gumiś a i malowanie nie jest takie złe jak na taki drobiazg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Kiedy mozna składac zamowienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kolejne zabawy z gumisiami , lanie maluchów 4cm wychodzi dobrze , kolejne 8cm już forma gotowa i pierwsze kilka szt odlałem , a foremka do okoników 65mm już zalana tylko czekać aż sie utwardzi.Próby z malowaniem jakoś graślawo idą , testowałem pigmenty perłowe ,wizualnie dobrze to wygląda ale z trwałością będzie nie za bardzo bo sie odrobine ścierają ,wiec temat malowania dalej w powijakach , może ktoś pomoże i podpowie gdzie w kraju dostać farbki do areografu . 8cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi