Piotr Lipiec Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Zapraszam na relację z rybomnii w Sosnowcu , nawet się sie załapałem na mały wywiad od 29min . Trochę o gumach i kogutkach na pstrągahttps://www.youtube.com/watch?v=Lls1tpTyI9Y&feature=youtu.be Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 (edytowane) Nowe przynęty już w arsenale ,coś dla łowców drapieżnego biłaorybu czyli mikro 000 przynęta wagowo 0,8gr ,kreci się idealnie podczas testów siadały rybki od uklejek po okonie skończywszy ,ale najlepiej reagowały na nią jazie i klenie , mysle że pstragi lipienie i krasnopiórki też nią nie pogardzą . Druga przynęta to wahadło dedykowane głownie szczupakom długość 65mm waga 10gr , wykonana z blachy 1mm pięknie pracuje podczas opadu. No i temat rozwojowy -gumy .Troszkę było przestoju nad pracami ,ale teraz znów wracam do tematu ,nowe formy ,nowy silkikon ,czas pokarze co z tego wyjdzie . Wzory z jazgra ,jelca, niebawem okoń i ukleja . Edytowane 12 Sierpnia 2016 przez Piotr Lipiec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Zabawy w gumy ciąg dalszy białoryb 85mm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Piotrze, stu lat!I tradycyjnie - złotej rybki do spełniania życzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Ależ obrodziło pięknym połowem, z okazji tej niezwykłej rocznicy. I ja tym bardziej najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Takie małe docenienie mojej twórczości , dla mnie to ogromny zaszczyt .http://www.fishing-test.pl/katalog-testow/przynety/947-obrotowki-klepanki-piotra-lipca 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Gratuluję! Blaszki rewelacyjne, obecnie szaleję z modelem Mikro 000, prawdziwy killer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Dawno tu nie dodawałem nic chyba z lenistwa lub z braku czasu , trochę powstało nowych zabawek za ten czas oto niektóre z nich: Muszki pod spina waga ok 1,5gr .. Muchy pływające pod czeburaszkę na sandacza Piankowce .... Malowane główki okoniowe waga 2,3,4,5 .. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koruss89 Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ładnie działasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 8 Lutego 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Dawno dawno tu nic nie dodawałem, dalej działam w temacie wedkarskim , dołożyłem ostatnio trochę nowych tematów i ciągnę temat dalej , bo lubie cos niepowtarzalnego . ............ ............ 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi