michalvcf Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, kolega ma problem z zarejestrowaniem sie na forum, ciągle wyskakuje błąd ze źle przepisał kod lub pytanie, probowałem ja to u siebie zrobić i mam to samo.... Jakieś rozwiazanie problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bartsiedlce Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Musisz Kolego zaczekać. Główna ekipa jest na Street Fishing we Wrocławiu. Zapewne Remek w poniedziałek zajmie się problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Proszę sprawdzić teraz. Pozdrawiam Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalvcf Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 wszystko działa, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
michalvcf
Witam, kolega ma problem z zarejestrowaniem sie na forum, ciągle wyskakuje błąd ze źle przepisał kod lub pytanie, probowałem ja to u siebie zrobić i mam to samo.... Jakieś rozwiazanie problemu?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi