dreadknight Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Koledzy zaopatrzyłem się dzisiaj gumy ww. producenta tj. narazie model grass kickerz i pop shadz i mam takie pytanie jak jest z ich przechowywaniem ze względu na specyficzny metariał? To że są agresywne w stosunku do innych gum i że w niskiej temp. twardnieją - znalazłem w innym wątku, ale trzymacie je cały czas w firmowych opakowania (trochę to niewygodne) czy może jednak standardowe plastikowe pudełka też dają radę? A jeśli dają radę to jakich firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Org. opakowanie zawsze ok, pudelko chyba jakies najtansze chinskie przeszkadzaja. a tak to z tego co wiem jedno z pudelek mikado przeszkadza zmanom, wiec mozesz trzymac je w pudelku aby byla odzielna przegródka na zmany.. Pozdrawiam. dawaj pw gdybys potrzebowal wiecej info o zmanach mam ich bez liku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Grzegorz uprzedziłeś moje pytanie Naprawdę tak żrą inne gumy? Szybko wchodzą w reakcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Ja żabki Z-Mana trzymam już kilka lat w przeróżnych pudełkach. Od najtańszych po Plano do Versusa. Luzem. Nic się nie dzieje. Bez żadnych torebek ale też bez kontaktu z innymi gumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 W kontakcie z inni gumami je... rozpuszczają.Przechowywanie w oddzielnych przegródkach w zupełności wystarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Dzięki. Mam pudełka versus i z tego co piszecie mogę je bez obaw wrzucić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Z-man'y nie tolerują konkurencji ;-)Ja dla bezpieczeństwa trzymam zawsze w torebce, by nie żarły się z innymi gumami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi