godski Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 (edytowane) Mam ochotę na zakup tytułowych gum. Tylko 3,30 zł za sztukę.Ale sprzedają paczkami po 10 sztuk każdego koloru.Wziąłbym 2,3 i 7 po 5 sztuk na próbę.Reflektuje ktoś na resztę? Wyjdzie 50 zł za 15 sztuk + wysyłka poleconym 7 zł.Przesyłkę do mnie biorę na siebie. A tak przy okazji - używa ktoś? Aukcja oczywiście nie moja ani też żadnego znajomego. Nigdzie indziej w PL ich nie widzę.Jak ktoś znajdzie na sztuki to proszę o linka. http://allegro.pl/show_item.php?item=4804018031&msg=Twój+e-mail+został+wysłany.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Edytowane 22 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To późno odkryłeś te gumki.Dla mnie letnim "killerem" jest 6/9. Słoneczny środek dnia ...to jego żywioł.Zresztą to nie moje odkrycie.Posłuchałem tylko zaleceń producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonek2u Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Guma rewelacyjna - używam do kilku lat!Nasze sandacze i okonie ją uwielbiają.Ja kupowałem ją na: Cabelas.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 To na szczupłe. Dlatego biorę te największe. Ale sprawa nieaktualna. Można kupić po sztuce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Godski z tego linku są na sztuki ? skusze sie na nie https://www.youtube.com/watch?v=oN4CB_Wfaj8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Można po sztuce. Jest dostępne po 10 sztuk w kolorze. Ja już kupiłem. Czasem strach coś wrzucić - sępy zaraz rozszarpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Wie ktoś ile to cudo waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Nie . Jak dojdą to podam. Ale ładnie schodzą. Wkrótce nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Mam jednego 10 cm po rozciagnieciu ponad 13cm waga 10 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Czy jest znaczaca roznica pracy tego 6 calowego Mogambo Grub od 5 calowego Lunker Grub ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie wiem. Wiem że przyszły i to raczej nie jest 6 cali . Waga 10 g.Ma ktoś te 6 cali? Potrzebuje długość tułowia i wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 AndrzejuDługość twistera podają często po rozwinięciu ogonka. W ten sposób z gumki 10 cm robi się 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie wiem. Wiem że przyszły i to raczej nie jest 6 cali . Waga 10 g.Ma ktoś te 6 cali? Potrzebuje długość tułowia i wagę.Też zamówiłem. I jak jest tak jak piszesz to niezły kanał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Dlatego czekam na kogoś kto ma w ręku te gumy w oryginalnym opakowaniu i dysponuje wagą. W ogłoszeniu jest - wersja 6 cali. Można bez problemu zwrócić. Ale poza tym rewelacyjna guma (materiał). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi