kwasik Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Silnik Yamaha 3A (Malta) Ile jest wart taki silniczek ( 2,2 kW, 1,5 litrowy baczek)kilkuletni, mało używany, w bardzo dobrym stanie? Mam okazję kupić, zarówno ja jak i ten kto chce sprzedać mamy mętne pojęcia o jego aktualnej wartości.1000 zł, czy mniej czy więcej?pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qh_ Opublikowano 5 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Dzięki. Jasne. Nawet logiczne i prostsze niż przycisk „zwierający” be wtedy musiałby mieć dwie sprężyny. Jedna do zrywki a drugą do ręcznego gaszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tato1 Opublikowano 12 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia To jest wyjście z cewki oświetleniowej 6V 10W https://yoshiparts.com/parts/outboard/yamaha/products/3_5/3_5ac-642-999-a-1979-united_kingdom/16919958_11?one=%5B%5B%22sales_region%22%2C%22United+Kingdom%22%5D%5D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ronin wdz Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Witam.Mam pytanie odnośnie uszczelki spustu oleju silnikowego w Yamaha F6 cmhs.Czy uszczelka występowala w modelu ? Jeśli tak to prosiłbym o nr części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tato1 Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Witam.Mam pytanie odnośnie uszczelki spustu oleju silnikowego w Yamaha F6 cmhs.Czy uszczelka występowala w modelu ? Jeśli tak to prosiłbym o nr części.https://allegro.pl/oferta/podkladka-spustowa-oleju-yamaha-90430-10m11-15369858764 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ronin wdz Opublikowano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kwasik
Silnik Yamaha 3A (Malta)
Ile jest wart taki silniczek ( 2,2 kW, 1,5 litrowy baczek)kilkuletni, mało używany, w bardzo dobrym stanie? Mam okazję kupić, zarówno ja jak i ten kto chce sprzedać mamy mętne pojęcia o jego aktualnej wartości.
1000 zł, czy mniej czy więcej?
pozdr
Top użytkownicy dla tego pytania
154
108
100
88
Popularne dni
12 Lip
28
1 Sie
27
4 Sie
23
20 Lis
22
Top użytkownicy dla tego pytania
womaly23 154 odpowiedzi
psulek 108 odpowiedzi
Tresor 100 odpowiedzi
evin 88 odpowiedzi
Popularne dni
12 Lip 2013
28 odpowiedzi
1 Sie 2024
27 odpowiedzi
4 Sie 2024
23 odpowiedzi
20 Lis 2015
22 odpowiedzi
Popularne posty
Hermano
A ja chciałem napisać trochę innego posta. Mam silnik Yamaha f8SMHA z 2014 r. Jak tylko go kupiłem to miałem problem z zapłonem. Średnio co 5 wypadów wracałem do slipu na wiosłach. Najgorzej był
womaly23
Miło mi że udało się pomóc
kotwitz
Teraz płynie jak trzeba Klin może okazać się zbędny jeśli po wyjściu w slizg musisz dużo trymować, zależy jaki kąt ma pawęż. Ustaw silnik maksymalnie w dół, daj manetke do końca, jak łódka położy się
Opublikowane grafiki
2330 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi