dragond500 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie próbowałem szukać na forum lecz nic specjalnego nie znalazłem, mianowicie chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o trollingu nocą i czy ktoś ma doświadczenie z nim szczególnie na zbiornikach zaporowych. Dziękuję i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Panowie próbowałem szukać na forum lecz nic specjalnego nie znalazłem, mianowicie chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o trollingu nocą i czy ktoś ma doświadczenie z nim szczególnie na zbiornikach zaporowych. Dziękuję i pozdrawiam...Zbyt wielkich doświadczeń nie mam ale zdarzyło się kiedyś. W sumie niewielka różnica w stosunku do pory dziennej.@tornado nawet coś tam złowił To jednak ryba raczej z wieczornego, niż nocnego trollowania. Ok. 22.00 w końcu lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Swego czasu Martwa Wisla byla takim lowiskiem, potrafilem latem przeplywac cala noc kolo rafinerii. Niestety, presja je wykonczyla, a potrafilem i ponad 15 ryb zlowic przez nocke. Cóz, kiedy inni tez lowili, ale nie wypuszczali Z drugiej strony, to nie do konca byl trolling nocny, gdyz od rafinerii i mostu na Westerplatte bila taka luna, ze gazete mozna bylo czytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragond500 Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Dzięki za słowa otuchy Dzisiaj atakuję Dam znać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dragond500 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Trolling też nie pomaga do 2 w nocy pływałem zero pobicia Ryba całkowicie nie bierze 3 dzień pływania z ręki i zero :/ Czy to tak na wszystkich zaporówkach ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Na rzece nie próbowałem, a na mojej zaporówce nie brało nic - ni cholery... Próbowałem wiele razy latem, zawsze z takim samym skutkiem, a w ciągu dnia bywało, że przyzwoicie wtedy brały. Ale dawne to były czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tpe Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Dawno, dawno temu łowiłem sandacze w nocy z ręki i na trolla, ale na bardzo płytko chodzące woblery (max. 1 m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TERMOS Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Przyznam ze probowalem kilka razy .Marne me wysilki i kombinacje ,zaledwie kilka bran i 0 ryb .Ale klimaty niesamowite ,ciemno ,cicho i spokojnie ,gwiazdziste niebo i tylko dzwiek grzechotki woblerowej za lajba .Po calej nocce spedzonej na lajbie, swit i zaczely sie pierwsze brania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość White-fish Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Pewnie Rapala, model Down Deep Husky Jerk® albo Minnow Rap 11 cm/12g ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tornado Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bardzo łowny ale i ja już go nie mam czego bardzo żałuje, Jerzy będzie wiedział bo to od niego.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Bardzo łowny ale i ja już go nie mam czego bardzo żałuje, Jerzy będzie wiedział bo to od niego.TornadoNo i znalazł się jego właściciel Po tej właśnie nocy sam nabyłem 4 podobne. Właśnie http://www.rapala.com/products/lures/minnow_rap/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Na moje oko jest to Rapala Down Deep Husky Jerk 10cm (12cm ma 3 kotwice, ten ma chyba 2) w kolorze SG. Wobler bardzo skuteczny w trollingu, nie tylko na sandacze ale również na sielawowce mimo tego, że niewielki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dragond500
Panowie próbowałem szukać na forum lecz nic specjalnego nie znalazłem, mianowicie chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o trollingu nocą i czy ktoś ma doświadczenie z nim szczególnie na zbiornikach zaporowych.
Dziękuję i pozdrawiam...
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi