Skocz do zawartości

pomysł test jerkówki

marek_k84

Rekomendowane odpowiedzi

Za zgodą autora cytuje pomysł, który można i do castingu zaadaptować:

Wczoraj byłem u kumpla i przeprowadziliśmy test, jak to będzie gdy powiesi się na haku spora ryba. W roli rekordowejgłowywystąpił XYZ, czyli pies, wilczur, który uwielbia takie zabawy. Przymocowaliśmy do końca żyłki 0,40 kawałek gumowego węża i mocarną wędką spiningową zarzuciliśmy w ogród. Nie musieliśmy długo czekać, kiedy nastąpiło branie. Początkowo nastąpił odjazd ofiary,potem pompowanie i nagły zwrot. Głowa zaczęła się zbliżać pod moje nogi.Nie nadążam zwijać żyłki. Następnie kolejny odjazd. Ręka i węda trzeszczy, kołowrotek zaczyna grać muzykę o śmierci( własnej) i trach, urwała się żyłka z przynętą. W oczach XYZ widzimy triumf zwycięstwa, morda roześmiana. Ciekawe co sobie o mnie, jako o wędkarzu pomyślał.

I co Wy na to? :D

I to jest właśnie dokładny obraz kondycji polskiego wędkarstwa! :lol:

Aby przetestować moc wedki i jej zachowanie podczas holu czegoś większego - potrzebny jest owczarek niemiecki (wyżła nie polecam!!)

Kiedyś (w zamierzchłych czasach) wędki testowało się na rybach!!!

Gadda

Piekne to jest :mellow: jak widac nie tylko mysliwy ma pozytek z psa, wedkarz tez :o

w sumie niezla jazda, wezme frikozajzajera, jakas plecionke 50 lb, kawal gumowego weza (moze jakas kielbasa nadzieje) i nic tylko zasiadka na uliczne kundle. Podejrzewam ze na tajnej miejscowce kolo smietnika pod wieczor beda niezle brania ( szczegolnie jak sfora wejdzie w zanete z pelletu pedigri pal)

:lol: :lol: :lol: B)

Friko!

To może zamiast do Szwecji spędzimy tydzień w tym śmietniku, nęcąc obficie Pedigree Pal? :lol: :lol: :lol:

Taniej wyjdzie, a jest na pewno szansa na brania sztuk łamiących najlepsze wedki!!

Pomysł z nadzianiem kawałka węża ogrodniczego kiełbasą rewelacyjny - radzę opatentować!

:lol: :lol: :lol:

Gadda

Marku , ten tes[k]t bardzo mi sie podoba , znaczy sie bardzo smieszny :mellow: . Kocham zwierzeta , w dodatku jak wygrywaja z czlowiekiem , w szczegolnosci ze swoim panem , smiejac sie z niego . Nazwales tego dzielnego psa XYZ , czy to rzeczywiscie jego imie ?, domyslam sie ze nie . Mysle ze zasluzyl na to bys opisal go prawdziwym imieniem , chyba ze to FBI agent :lol:

Moj kot Puma , tak ma tylko na imie , patrzy mi tu przez ramie co jak tak wychwalam te pieski :angry: ...oj bede mial problem ;)

Nazwales tego dzielnego psa XYZ , czy to rzeczywiscie jego imie ?, domyslam sie ze nie . Mysle ze zasluzyl na to bys opisal go prawdziwym imieniem , chyba ze to FBI agent :lol:

to nie mój te(k)st i nie mój pies. usunąłem dane mogące zidentyfikować bohaterów