Jeziorm 1 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 hej, mam do was pytanie - czy orientujecie się gdzie można spedzic miło czas z rodziną , chodzi o okres poświąteczno/sylwestrowy. plan był na zakopane ponieważ bardzo lubie tatry a dawno mnie tam nie było i chciałem dzieciom pokazać nasze taterki ale może byc inna lokalizacja( wymaganie to tatry i okolice) teraz co do hotelu - mogłby byc basen, sauna ale jesli jest gdzieś nie daleko to też bedzie ok, szukam informacji o sprawdzonych miejscówkach bo w necie są tysiace ogłoszeń ale jak to z nimi jest każdy wie. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Byłem w tym roku 3 razy w różnych lokalizacjach. Wszędzie było ok, ale ja wymagający nie byłem i potrzebowałem tylko noclegu. Jeżeli chcecie chodzić po górach bierzcie pokoje w centrum. Najłatwiej dorwać autobus. Na dalszych przystankach często są już pełne i nie biorą ludzi (tylko centrum i końcowy) Jeździć samochodem nie polecam. Raz wyjdzie drożej, dwa musisz znaleźć parking, trzy będzie pewnie sporo śniegu i ślisko. Będąc w centrum nie tracisz czasu na dojazd do crntrum (bilet dojazdowy 2.5zl, ale ważny jest czas). Z centrum blisko będzie też do aquaparku w zakopcu. Polecam odwiedzić bukowine. W samym Zakopanem aquapark jest mały, ludzi dużo, do jacuzzi nie możesz się dopchac, jak wejdziesz, siedzisz zazwyczaj w 4 osoby w wannie 2x2 (kolanami się obijasz z innymi, zazwyczaj starsze większe panie te ładniejsze są na szlakach ) Jak chcesz pozjezdzac ze zjezdzalni, posiedzieć w saunie, popływać na normalnym basenie jest ok. Sauny są bezpłatne tylko dla calodniowych biletów, dzięki czemu nie ma tam tłumów. Calodniowy relaks w ciepłych jacuzzi odpada. Polecam wziąć coś do jedzenia ze sobą jak idziesz na cały dzień. W barze jest paskudne jedzenie (frytki, zapiekanka, hamburger oczywiście wszystko mrożone) Piwo jest jakieś zwykle ale jest i w znosnej cenie jak na Zakopane. Pozdrawiam i udanego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Nadprzelomem.pl Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Hotel Bukovina z termami, ale tanio nie jest, szczególnie w tym okresie. To samo Hotel Bania w Białce, też z termami. Tańsza opcja to wynająć dobrą kwaterę, a na termy sobie wyskoczyć ze dwa razy i wystarczy. Edytowane 25 Listopada 2015 przez wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Dzięki koledzy za podpowiedzi !! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 http://www.sobel.com.pl/oferta.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi