sebek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Jakie macie efekty na Stinga szczególnie 9 cm pod kątem bolenia i szczupaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Kiedys kolega dociazyl mi mniejsza wersje tasma olowiana dla lepszej lotnosci i efekty byly piorunujace Bolen znaczy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Szybko prowadzony Sting potrafi sprowokować letniego szczupaka. Z trola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 polecam wersję suspending 9cm w kolorze BMB, spróbuj tego w nocy, bardzo wolno prowadzony (płytko) świetnie prowokuje bolenie i sandacze...szkoda że Salmo przestało robić te woblery w tym rozmiarze w kolorze GT ten to dopiero się sprawdzał w nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam,nic mi o tym nie wiadomo, że przestaliśmy robić Stinga w kolorze GT.Sting sprzedaje się dobrze we wszystkich kolorachPozdrawiam,Piotr Piskorski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Dla mnie nr 1 na bolenia jest Sting 9 w kolorze SMB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam,nic mi o tym nie wiadomo, że przestaliśmy robić Stinga w kolorze GT.Sting sprzedaje się dobrze we wszystkich kolorachPozdrawiam,Piotr Piskorski cieszę się że jest dalej robiony, tylko od roku nigdzie nie mogę go kupić, hurtownie warszawskie twierdziły że nie jest ten rozmiar w tym kolorze produkowany i sklepy u mnie nie miały skąd go brać...z dostępnością w internecie też nie jest najlepiej, tylko w jednym sklepie ten kolor i rozmiar mają dostępny - chociaż już kilka razy ten kolor zamawiałem i okazywało się, że sklep jednak nie ma na stanie... z dostępnością Salmo jednak nie jest najlepiej w terenie, o kupieniu w sklepie od ręki nie ma co marzyć... W Warszawie tez jest z tym nie lepiej, przez znajomych kilka razy model 9cm SP GT próbowałem i w tym roku kupić... bez skutku. Dobre kolory Stinga na bolenia to oprócz SMB, mój obecny ulubiony BMB, GS, BL, sprawdził mi się już w tym roku też nowy kolor HBL (sandacze i bolenie) są to kolory dobre i w dzień i w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Witam,nic mi o tym nie wiadomo, że przestaliśmy robić Stinga w kolorze GT.Sting sprzedaje się dobrze we wszystkich kolorachPozdrawiam,Piotr Piskorskino fajnie ale to moze podaj gdzie konkretnie ta efemeryda 9F GT jest do kupienia w Polsce bo troche i serfuje i chodze po sklepach i nie spotkalem jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 mnie akurat wersja F (pływająca) nie interesuje tylko wersja SP neutralna (suspending), z tym że nie ma to znaczenia jeśli chodzi o trudność kupienia jednej i drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 nie ma znaczenia wersjaw tym kolorze obie wersje to w Polsce vanishing point Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja takiego koloru GT Sting to nawet na oczy nie widzaiłem a co do kupienia to juz sprawa niemalże nieosiagalna Czekam na info gdzie można zakupic i od razu lece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bardzo proszę zapytać u polskiego dystrybutora tzn. w firmie Dragon - np. pod adresem artur@firmadragon.pl Pozdrawiam,Piotr PiskorskiSALMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Ja bym skojarzyl dystrybutora z jakims internetowym retailerem i byloby po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Witam,rozmawiałem właśnie z dyr handlowym Dragona.Okazuje się że mimo iż z ich strony wynika, że mają wszystkie kolory Stinga w ofercie to akurat dziewiątka GT jest tylko na specjalne zamówienie.Specjalne zamówienie mogą składać najlepsi kliencie (w praktyce ci, których stać na zamówienie minimalnej ilości czyli np 6 szt).Klientów internetowych aktualnie Dragon ma PONAD 30stu!Sugeruję molestowanie Fishing Markt, który od lat ma najlepszą ofertę Salmo głównie dlatego, że właścicielowi zależy na tym i o to dba. POzdrawiam,PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Tu coś jest http://www.robal.pl/product_info.php?cPath=31_84_85_98&p roducts_id=1843 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Specjalne zamówienie mogą składać najlepsi kliencie (w praktyce ci, których stać na zamówienie minimalnej ilości czyli np 6 szt). PP 6 szt. to ilość dla takich klientów teoretycznie śmieszna, po tyle to ja kupuję... w tym tygodniu próbowałem znowu dostać gdzieś ten model Sting - bez skutku - jest to żałosne... wreszcie znajdę zamiennik i podziękuję Salmo - od 1,5 roku nigdzie nie mogę kupić Stinga 9 cm w wersji suspending w kolorze GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Bardzo mi przykro - takie są realia. POJEDYNCZE SKLEPY SĄ W STANIE ZAMÓWIĆ WOBLERY W ILOŚCI 6 SZT Z RODZAJU.Niestety nie możemy nikogo zmusić do kupienia (zamówienia) czegokolwiek ... PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 tu bardziej chodzi o hurtownie, sklepy biorą towar z hurtowni... a ja kupuję w sklepie... sklep często dopiero zamawia towar jak ja zgłoszę chęć kupienia konkretnej rzeczy... takie są realia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To proszę przekonać sklep żeby zamówił w hurtowni. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Sugeruję molestowanie Fishing Mart, który od lat ma najlepszą ofertę Salmo głównie dlatego, że właścicielowi zależy na tym i o to dba.Tak wlasnie sadzilem ze bedzie najlepiej Juz im przeslalem wyrazy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Stinga 12 mam i moge kopsnac . Ale nie wiem czy susp. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To proszę przekonać sklep żeby zamówił w hurtowni. Pno własnie w warszawskich hurtowniach brak od 1,5 rokuzamówiłem w kogutomania... niby maja... na razie brak potwierdzenia dostępności towaru...na fishing-markt zamówiłem w ubiegłym roku ale zadzwonili i próbowali mi wcisnąć inny kolor bo akurat ten się wyczerpał i od tamtej pory nie mają na stanie. Na razie kolor GT zastąpiłem BMB i też się sprawdza, ale profilaktycznie od razu kupiłem większy zapas... bo i tego jeszcze by zabrakło! Dziwne - polski towar, dobry towar, zachwala się go... a kupić nie dają... czy kiedyś będzie u nas normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaSpinning Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Stinga 12 mam i moge kopsnac . Ale nie wiem czy susp. Gumo dzięki ale 12 mi się nigdy nie sprawdzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Pepe-czyli ciągłe braki towaru w DF to zasługa A.Sz ? Czy jest inny powód.Mi to pasuje,bo przy tej okazji ja sobie korzystam i sprzedaję swoje jerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Dla mnie rowniez jest to wskazowka, ze czas na generalny remanent posiadanych woblerow. Ostatnio robilem przewiske i wszedzie pelno przynet, ktora sa odlozone bo sie kiedys siegnie..niby slusznie tyle, ze niezmiernie rzadko sie siega a kupki rosna.. Po niedawnych rozmaitych doswiadczeniach z zakupami (nie tylko wedkarskimi) zupelnie nie dziwie sie, ze internet jest glownym zrodlem pozysku. Jak sie trafi dobre zrodlo to jest niemal 100% gwarancja zadowolenia z dobrze przemyslanego zakupu bo nikt kto chce popracowac w branzy, w przeciwienstwie do sklepu nie pozwoli sobie na zla opinie.A w sklepach tradycyjnych(roznych) niestety dalej czesto pokutuje stare dobre porzekadlo - przyjdzie glupi i kupi. Scenariusz jest taki, ze najpierw wertuje sie zrodla int.co nalezy i warto kupic, pozniej szuka sie dobrego zrodla na zakup. Ewentualne podobienstwo sytuacji do konkretnych firm/ branż jest w tej wypowiedzi niezamierzone. A zeby sie odniesc do syt konkretnej: a skoro juz jest takie cisnienie to nie mozna kupic innego kolorystycznie woblera i pobawic sie w malarza?Zapewniam, ze rybki docenia wysilki, nawet jak przyjdzie malowac nad woda a wiec krzywo prosto ale ostro.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi