malinabar Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Fajnie byłoby jeszcze zrobić porównanie z mono rzędu 0,12-0,13 , żeby mieć jakiś odnośnik do PE 0,6 x8 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Fajnie byłoby jeszcze zrobić porównanie z mono rzędu 0,12-0,13 , żeby mieć jakiś odnośnik do PE 0,6 x8 . Jak będzie chwila czasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal.Bednarkiewicz Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To w zasadzie dla mnie jest oczywiste.. A kolega Rafał nie wiem na jakim świecie żyje Od zawsze w magicznej krainie stąd pewnie ta ironia w moim stwierdzeniu odnośnie podawania średnic plecionek. Pamiętam pierwsze komentarze w dużym sklepie w Warszawie gdy zobaczyli katalog Varivas Te plecionki to jakaś lipa jak średnicy nie podają na opakowaniu, to się nie sprzeda 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2016 to może ja dołożę coś od siebie....plecionki po używaniu, już lekko odbarwione.dragon jiggin' braid 0,06plecionka płaska - pomiary: 200 nm x 30 nm,zmierzona wytrzymałość ok 2,7 kg i 3,4 kgpower pro 0,13 bite motionplecionka płaska - pomiary: 430 nm x 30 nmzmierzona wytrzymałość ok 3 kg i ok 8 kgPower Pro mocno zmęczona, miejscami "uszkodzenia" od wcięcia w brodę na multiku dlatego pewnie takie różnice w wytrzymałości.jak widać plecionki nie są barwione w masie poszczególnych włókien ale kolor jest "wypełniaczem" splotu. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2016 Filmik o produkcji plecionek; Barwienie jest już po procesie produkcyjnym więc farba się zmywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-spinning Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 A co powiecie o tej warto? http://sprzetdragon.pl/p/359/8619/-hm8x-forte-135m-0-10-mm-9-00-kg-jasnoszara-hm8x-forte-jasnoszara-hm8x-forte-plecionki-plecionki-zylki.html jest w dobrej cenie myślałem kupić na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Tomek , ty nie pytaj czy warto - ty kup i zdjęcie zrób w powiększeniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 A co powiecie o tej warto? http://sprzetdragon.pl/p/359/8619/-hm8x-forte-135m-0-10-mm-9-00-kg-jasnoszara-hm8x-forte-jasnoszara-hm8x-forte-plecionki-plecionki-zylki.html jest w dobrej cenie myślałem kupić na przyszły sezon. Warto...!!!Używam od dłuższego czasu i naprawdę są bardzo dobre. I właśnie 0,10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi