kwasik Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Jestem po przeczytaniu Wędkarskiego Świata 9/2010. Marek Szymański złowił w Wiśle w lipcu suma 232 cm.Pomagał mu oczywiście syn Szymon.Gratuluję.Komu jak komu, ale Markowi się należał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dla mnie zawsze był i będzie wzorem wielkorzecznego ( i nie tylko) spiningisty. Gratuluję pięknego, wiślanego Wąsa i kompana wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Witam,fantastyczny sum, gratulacje dla Łowcy. Jestem pełen podziwu dla Marka Szymańskiego.Synek pod czujnym okiem też rośnie na zawziętego wędkarza. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Powiem szczerze,to że postawiłem na spinning zawdzięczam tylko 2 osobom:Markowi Szymańskiemu i Maćkowi Jagiełło.Pozdrawiam i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No to chłopaki kolejny sumowy news koleś złowił na Rybniku suma 2.50 ponad 100 kg .Ale żeby nie było tak bajkowo koleś ma z nim zdjęcie w łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No to chłopaki kolejny sumowy news koleś złowił na Rybniku suma 2.50 ponad 100 kg .Ale żeby nie było tak bajkowo koleś ma z nim zdjęcie w łóżku Poszedł na całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 No to chłopaki kolejny sumowy news koleś złowił na Rybniku suma 2.50 ponad 100 kg .Ale żeby nie było tak bajkowo koleś ma z nim zdjęcie w łóżku Czyli chęci miał dobre, chciał się zająć jego reprodukcją. Trochę brakło tylko wiedzy o zachowaniach tarłowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Panu Markowi klaniam sie serdecznie. Po przeczytaniu jego Ksiazki jest jego wielkim fanem i polykam kazdy mozliwy jego artykul jaki mi sie nawinie Szymek jego syn tez Kozak. Chlopak Wielki szacun. A temu baranowi z sumem w wyrze nie podal bym ani reki. Nie bede pisal co bym mu nie zrobil ale naprawde brak szacunku dla takich ludzi jest czyms normalnym w moich kregach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Gratuluje Markowi synka ...ryb to sie jeszcze nalowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grendel Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Fakt, ryba robi wrażenie. Kto nie widział, to tutaj: http://www.wedkarskiswiat.pl/content/view/1466/40/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Gratulacje również ode mnie .Przeczytałem artykuł w WŚ i najbardziej mi się podobało, że złowił go korzystając z plecionki 0,28mm ))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Piękna ryba prawdziwego łowcy. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi