pacek222 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Witam jak w temacie poszukuje echo do belly i myśle że tego typu najlepsze będzie,może orientuje się któryś z kolegów gdzie można zakupić taką zabawkę kiedyś musiały w decathlonie byćhttps://www.decathlon.pl/fishinbuddy-110x-id_8136048.htmlale teraz pusto w polskim necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darkovsky Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Chyba nie tylko w polskim necie pusto, ale i w innych krajach trudno dostępne. Pozostaje nadzieja na używaną sztukę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Mozesz dokupic do dowolnego lowranca taka kulke do montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tylko że tu mam zintegrowane baterie, przetwornik i szybko całość w górę podnieść mogę przy wodowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marxxl5 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Chyba w sklepie stacjonarnym w mojej miejscowosci taka widzialem. Sprawdze w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mam echo o nazwie Fishin Buddy tylko w chwili obecnej nie jestem w stanie podać jaki to konkretnie model. Echo zakupione wraz z łodzią, nie używałem go gdyż zakupiłem Lowranca Touch 9. Jeśli dobrze pamiętam jest tam odkręcana rączka do której wkłada się baterie. Czy o coś takiego Koledze chodziło ? Postaram się jutro wstawic foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pacek222 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Dokładnie tak jeśli kolega chciałby się pozbyć echa to zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pacek222
Witam
jak w temacie poszukuje echo do belly i myśle że tego typu najlepsze będzie,może orientuje się któryś z kolegów gdzie można zakupić taką zabawkę
kiedyś musiały w decathlonie być
https://www.decathlon.pl/fishinbuddy-110x-id_8136048.html
ale teraz pusto w polskim necie
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi