Tomek1988 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Temat jak najbardziej super. Pochwalę się również moją pracownią.Skromnie ale wystarczy aby przyjemnie spędzać czas przy struganiu woblerków Centrum dowodzenia tzw. okno na...jerkbait Pomieszczenie do obróbki drewna. Małe pomieszczenie na frezarkę oraz szlifierkę stołową. Oraz TV z masą meczów dzięki któremu mogę łączyć przyjemne z pożytecznym, często bywało że miałem dylemat czy robić woblery czy oglądać mecz, ten problem rozwiązałem 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) U Tomka to pracownia że hoho. Bardzo mi się podoba a szczególnie pomieszczenie z pierwszego zdjęcia. U kol. Popeye też fajny kącik. Wifi jest to tylko pracować. U mnie bez muzyki praca nie idzie. Tomku czy mógłbyś powiedzieć jak spisują Ci się i co to są za narzędzia z 5 zdjęcia? Do czego ich używasz? Edytowane 26 Listopada 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie chwala za podzielenie sie fotkami :-) A mnie ciekawi co tak u Tomka poukładane na najwyższej półce ?? :-) foto 2 Wil , napewno szlifierke tasmową uzywa do szlifowania korpusow z drewna, fajna i dobra maszynka. A dremel pewnie do robienia otworow. Ale Tomek potwierdzi czy mam racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Tu nie chodzi o oświetlenie ale o światło słoneczne. Człowiek to istota która bez działania słońca długo nie pociągnie. Wcześniej czy później coś wysiądzie. Pierwsza najpewniej psycha nie no bez przesady parę/kilka godzin w tygodniu spędzonych w "bezsłonecznej" piwnicy jeszcze chyba nikogo nie zabiło, chyba że dla kogoś jest to praca i spędza tam min. 8/24 od pon. do piąt. to rzeczywiście inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 To i ja pokażę swoje gniazdko w piwnicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) wentylacja? a po co Niestety tak wygląda tylko "letnia" pracownia i zwykle praca w tym miejscu kończy się zaraz po rozłożeniu tego bałaganu, " - a może lepiej pójdę połowię" Edytowane 26 Listopada 2015 przez grzegorzp 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 wentylacja? a po co Niestety tak wygląda tylko "letnia" pracownia i zwykle praca w tym miejscu kończy się zaraz po rozłożeniu tego bałaganu, " - a może lepiej pójdę połowię" zazdroszcze ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Panowie chwala za podzielenie sie fotkami :-) A mnie ciekawi co tak u Tomka poukładane na najwyższej półce ?? :-) foto 2 Wil , napewno szlifierke tasmową uzywa do szlifowania korpusow z drewna, fajna i dobra maszynka. A dremel pewnie do robienia otworow. Ale Tomek potwierdzi czy mam racje. Na najwyższej półce poukładane są kleje, distal i klej sekundowy technicool. Szlifierką szlifuję korpusy po szpachli, drewienko wolę szlifować ręcznie, moze i dłużej ale nie trzeba uważać tak jak przy szlifierce Frezarka służy do robienia otworó pod ołów. Dokładnie jest to zestaw proxxona. Grzegorz super letnia pracownia z widokiem na wodę, latem również strugam woblery na dworze ale aż tak pięknych widoków nie mam a w tym roku niestety nie dało się pracować latem na dworze bo upały były nie do zniesienia a w pracowni latem ma ok 20 stopni więc temperatura wymarzona Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Troszkę stare zdjęcie, ale w wolnej chwili pokaże co się pozmieniało Na belce nad biurkiem mam zawieszoną szlifierkę proxxona z wałkiem z mozliwoscią przesuwanią jej po tej belce. Są oczywiście głośniki i w twj chwili 3 punktowe oświetlenie i suszarnia po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Na najwyższej półce poukładane są kleje, distal i klej sekundowy technicool. Szlifierką szlifuję korpusy po szpachli, drewienko wolę szlifować ręcznie, moze i dłużej ale nie trzeba uważać tak jak przy szlifierce Frezarka służy do robienia otworó pod ołów. Dokładnie jest to zestaw proxxona. Grzegorz super letnia pracownia z widokiem na wodę, latem również strugam woblery na dworze ale aż tak pięknych widoków nie mam a w tym roku niestety nie dało się pracować latem na dworze bo upały były nie do zniesienia a w pracowni latem ma ok 20 stopni więc temperatura wymarzona Pozdrawiam.Witaj Ta szlifierka stołowa mnie zainteresowała. Jaki to model? Jak Ci się sprawdza? Mnie czasami byłaby potrzebna do opracowywania kling. Ale nie tylko.PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Tomek1988 pracownia profeska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witaj Ta szlifierka stołowa mnie zainteresowała. Jaki to model? Jak Ci się sprawdza? Mnie czasami byłaby potrzebna do opracowywania kling. Ale nie tylko.PozdrawiamAlek Tą szlifierkę użytkuje nie cały rok ale jak na razie do niczego nie mogę się przyczepić jak za tą kasę to dobra maszynka a po za tym taśmy szlifierskie kosztują ok 5zł/szt. Szlifierka nazywa się Proma BP-100 i jest produkcji Czeskiej, koszt ok 340zł. http://www.narzedzia.pl/photo/product/f980x600/szlifierka-proma-bp-100-2836.jpg Tomek1988 pracownia profeska Robert mieszkanie jednorodzinne na wsi ma duże zalety, moja pracownia powstała w miejscu gdzie była pralnia ale nikt jej nie używał a wanna została i do sprawdzania pływalności woblerów i wstępnych testów się przydaje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Temat bardzo ciekawy. Moje stanowisko dowodzenia znajduję się w piwnicy na szczęście z małym oknem. Troszkę dziennego światła z świeżym powietrzem wpada do środka. Jest to dla mnie istotne ponieważ spędzam tam bardzo dużo czasu. Gdy działam z chemią mam inne pomieszczenie z wyciągiem żeby się nie truć. Zdrowie panowie to podstawa. Aktualnie walczę z chwostami :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Super dziupla Grzesiu. Mam pytanko: Gdzie mogę kupić taką lampe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamyk30 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 tu http://allegro.pl/lampka-biurkowa-lampa-na-biurko-heron-kreslarska-i5062573709.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mesrio Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dokładnie to jest ta lampa. Dla lepszego światła wymień sobie żarówkę na polską ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dzięki Grzesiu za info. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Ale 10 W to chyba będzie trochę mało do dobrego oświetlenia stanowiska, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 W sumie to zależy od lampy bo mam przy domu na zewnątrz jako oświetlenie lampę chyba 20 W a daje światło jak 60 W tylko jak móiłęm wszystko zależy od lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Will masz tam za ciemno.Jak piwnica to musi być mocne światło w takim półmroku faktycznie możesz dostać do łba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Przymierzam się do lekkiej przebudowy i sprzątnięcia tej piwnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Tomy już kiedyś pisałaś że koniecznie w tak małym pomieszczeniu krzesło obrotowe ! To jest też ciekawy patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Krzesło obrotowe na prawdę jest przydatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tomy już kiedyś pisałaś że koniecznie w tak małym pomieszczeniu krzesło obrotowe ! To jest też ciekawy patenti to dobrej jakości.Na siedzisko nie żałować.Im większy komfort pracy tym lepsze efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 i to dobrej jakości.Na siedzisko nie żałować.Im większy komfort pracy tym lepsze efekty.Tomy podrzuc pare fotek jak masz urządzone w katakumbach u siebie ;-) W watku miales troche , ale tu sie przyda bardzo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi