snajper0910 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Witam forumowiczówSprzedawca w sklepie zachwalał ten kołowrotek i musze przyznam że jak dla mnie wydawał się na dobrze spasowany jedyna wada to niedokładny hamulec. Miał ktoś do czynienia z tym kołowrotkiem? Możecie coś o nim powiedzieć, jak z trwałością itd? Albo ewentualnie jaki inny do 550zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Multiki Quantum nie sa takie złe ale chyba mało popularne predzej za wielką wodąJa raczej do spiningu szukał bym w tej cenie czegoś o sprawdzonej konstrukcji jakąś Okumę np Salinę , Spro lub Penna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Salsa to chyba stałoszpulowiec. Są dwa rodzaje- jeden na przekładni hipoidalnej drugi na ślimaku i tego drugiego bym ewentualnie rozpatrywał chociaż przy tym budżecie to prędzej brałbym DAMa Quick Retro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Tak to stałoszpulowiec dla tego napisałem do spiningu nie do casta,choć techniki rzutowe różne a jednak nazwa ogólna ta samaza słabo sprecyzowałem Edytowane 26 Listopada 2015 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper0910 Opublikowano 26 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 no mowa tu o modelu na ślimaku, pracował podobnie jak slammer. Macie jeszcze jakieś propozycje? Co myślicie o okumie raw ii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 (edytowane) Mam ten kołowrot z tym,że mniejszy rozmiar 1220st...Same plusy..Nie jestem osobom co rozkręca,grzebie i interesuje się w środkiem ..Ja tylko łowię i oceniam go w akcji,czyli jak się spisują nad wodą.Jeżeli zajadę kiedyś tą Salse (pewnie za 10 lat) to kupię dwie następne.Mały a nic mu nie strasznę,obojętnie ile gram mu na żyłkę założę to ciągnie aż miło..Nigdy nie zajęczał,że mu ciężko a czasem przesadzałem ...super kołowrotek ..mój ulubiony...Polecam Edytowane 26 Listopada 2015 przez bobesku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 siema,też mam salsę 1220st, używam przy pstrągowaniu. całkiem niezły, kupiłem okazyjnie nówkę jakiś czas temu. Raz był na serwisie, terkotka hamulca "się spsuła". Poza tym ok, ale 550zł bym za niego nie dał.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi