Wojtek78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Kupiłem kołowrotek i nie mogę znaleźć żądnych informacji o nim. Wygląda ja Litespeed ale jest na nim napisane Lasmson Litespell. Na stopce oznaczenie LS 3 J . Ma ktoś może jakieś informacje o nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 To musi być Litespeed, z tym że to pewnie błąd maszyny. Koniec farby, czy coś - nawet widać, że to ostatnie "L" jest nieco inne od tego pierwszego, czy tego z nazwy "Lamson"Napisz do Lamsona z pytaniem o ten model, ciekawe co Ci odpiszą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam , to nie jest oryginalny lamson litespeed ! Kupiles Kolego kopie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli używany to raczej się starło z D do L,w sensie brzuszek litery ...podaj kilka zdjęć z obu stron i łożyska po zdjęciu szpuli. Edytowane 27 Listopada 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek78 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 (edytowane) Kołowrotek kupiłem używany.Klim ma raczej racje przetarłem palcem i już jest Litespee dziękipozdro Edytowane 27 Listopada 2015 przez Wojtek78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Witam , to nie jest oryginalny lamson litespeed ! Kupiles Kolego kopie !Czemu tak myślisz??? Lamson litespeed pierwszej generacji, obecnie są nieznacznie zmienione a wycieranie się tych literek to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 27 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Zaszla pomylka z mojej strony . Nie widzialem w ogole 1 seri litespeeda . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi