Strajker Opublikowano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Malutki Szatan 14 cm i nieco większy Szatan 18 cm. Ten mniejszy w tym roku zebrał bardzo pochlebne opinie od ryb i testerów. Z większym majstrowałem w temacie obciążenia. Najprawdopodobniej ten 18 cm będzie chodził jako "walk the dog" Jest kilka opcji obciążenia i za każdym razem można uzyskać coś innego i równie ciekawego. Po uzbrojeniu w solidny drucior(chociaż 1,5 mm) będzie służył do poskramiana i pacyfikowania tropikalnych zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 5 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Panowie i panie - nowość 2017. Póki co jak widać w formacie cyfrowym. Jest to najmniejsza buława. Obecnie ten model występuje w długości 7 i 9 cm. Ten tutaj ma 2,5 cm i będzie posiadał jajko na środku. Korpus ma 10 mm szerokości. Forma zostanie wykonanana w amelinium Edytowane 5 Grudnia 2016 przez Strajker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 8 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Od pewnego czasu zniknęły z oficjalnej sprzedaży ale zaskarbiły sobie względy nie jednego wędkarza. Niektórzy dzwonią dziś do mnie i wprost mówią , że te moje maluchy w małych rzeczkach biją na głowę większość innych produkcji. Wiem, że każda pliszka swój ogonek chwali ale one po prostu kosiły ryby niesamowicie. Foremka oficjalnie przeszła w inne ręce (kolega z forum od sterów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 (edytowane) Zapowiadana nowość 2017 weszła w fazę produkcyjną. Dostałem wczoraj foremkę i w niecałe 3 h ulałem 110 golców. Dziś czyszczenie oczek i instalacja jajek. To będzie pierwszy woblerek oficjalnie dostępny w sprzedaży w moim sklepiku internetowym. Za jakiś tydzień powstanie moja oficjalna strona netowa ze sklepem. Edytowane 22 Grudnia 2016 przez Strajker 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Takie małe porównanie. Nowa powstająca Buława 2,5 cm i Pershing 2 o długości 9 cm(pershing 1 będzie miał 7 cm) Nawiercam i osadzam jajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Taśmy z amunicją. Ołów sie skończył... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Baby zagoniły mnie do lepienia pierogów i naprodukowałem coś ponad dwieście sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Trzeba było zacząć lepić w kształcie woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Z jego kalibrem wobkow szybko by się ciasto skończyło :-) Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Najnowsze. Taka malutka partia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Fajne cukierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Całkiem spore te stadko,trochę czasu musiało upłynąć nad taką gromadką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 To raptem 100 sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Prawdziwy kapitalista pracuje, a nie obija sie na jakiś imprezkach sylwestrowych czy jakiś tam podobnych szitach. Ostanie robótki ręczne w tym roku. W słoiku suszone pęcherze jesiotra z których wykonam klej do klejenia wiernej repliki tureckiego łuku wojennego(rogowiec) Zostałem przydzielony do przeprowadzenia warsztatów na temat łuków na Dymarkach Świętokrzyskich w 2017 r. Przy okazji na moim stoisku i warsztacie będą również woblerki. To będzie dwa w jednym Zainteresowanych tematem woblerów i łuków wschodnich zapraszam już teraz na moje wykłady w sierpniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Gotowce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Wesołe Zenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Już niedługo przyjadą do Ciebie Beware Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lin2 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A namiar na sklep to gdzie ?:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zaczyna sie tworzyć. Kumpel co sie wyznaje na tym temacie zaczyna działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Teddy tworzy się aktualnie sklep z wobkami czy robisz stronę pod oba fronty [emoji12] [emoji12] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Pojedziemy póki co jednak tylko z gadżetami na ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dzisiaj na ruszt wziąłem Twój nowy projekt, wobka 25 mm Ustawiłem sobie wobki i porzucałem na opasce w nurt Odry... Na dzień dzisiejszy stwierdzam ze to bardzo dobrze zapowiadająca sie przynęta na rzeczne KlenioJazie i kto wie czy sprawdziłaby sie na małych rzekach na pstrągi. Praca drobna ale dobrze wyczuwalna na kiju i co najważniejsze stabilne w nurcie nawet szybkim, dla mnie to duży plus... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Takie coś sprzed kilku minut. Wysłałem do Australii malutki odział zwiadowczy i w pierwszym rzucie już coś sie uwiesiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mała partyjka do wzięcia : http://jerkbait.pl/topic/85025-woblery-kleniowo-jaziowe-25-cm-okazja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strajker Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zdjęcie zawiera lokowanie produktu Ołów końcu dojechał, można montować jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi