robas Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajny zestaw tych trzech Lami. Tez zawsze mysle o jakims komplecie z jednej stajni,ale to dosyc trudne do realizacji. Ja jednak zbudowalbym te blanki w bardziej podobnym stylu,zeby byla wieksza spojnosc.przy tej różnorodności mniejsza możliwość o pomyłkę , gdy się bierze kijek do łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Pewnie,rozne sa zboczenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 następny projekt , przebudowa Dragona Millenium z pierwszego wypustu , na razie skończony dolnik , część komponentów z odzyskuw założeniach kijek pod klenia z przyłowem bolkapo oskrobaniu i zdjęciu przelotek ,nie jest wcale aż taki wolny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 następny w kolejce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 STC elitka po skrobaniu , i spodziewałem się lepszego doszlifowania blanku po stronie producenta , lakier dobrze maskuje w jednym miejscu na szczycie delikatny dołek, i dalej widoczne dowijki , jak by jeszcze były przy łączeniu , ale są ok 20cm za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 (edytowane) STC elitka po skrobaniu , i spodziewałem się lepszego doszlifowania blanku po stronie producenta , lakier dobrze maskuje w jednym miejscu na szczycie delikatny dołek, i dalej widoczne dowijki , jak by jeszcze były przy łączeniu , ale są ok 20cm za IMG_20161216_175923.jpgIMG_20161216_181241.jpgKlasyka u amerykańców,że takie ''kwiatki'' są na blanku...to samo miałem na St.C (Avid),Batson (Immortal czy Revs)...w MHX to kopara opada co tam się dzieje pod tym ładnym satynowym, szarym lakierem...po prostu taka technologia,że aż mus kłaść lakier czy farbę .Najlepsze jest to,że mam kilka blanków z odzysku z kijów seryjnych w cenach 200-350zł i takiej brzydoty nie ma...dziwne... Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Paavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 dokładnie , także przerobiłem kilka kijków " budżetowych" i szlif tam o wiele dokładniejszy , z droższych blanków które do tej pory przerobiłem i nie mam zastrzeżeń , no może do delikatnie skrzywionej szczytówki to Lamiglasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Krzywe blanki to chyba norma i zdarza się każdemu producentowi...ostatnio wymieniałem Matagi Super Trout z krzywym spigotem ...ale tak wyglada kupowanie wysyłkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Też miałem taką samą sytuację z podwiniętą matą na blanku Legend i przy testach strzelił właśnie w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 17 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) o to że strzeli ,to się nie martwię , kijek już trochę przeszedłtylko jak za blank prawie 1k to niezła lipa w wykonaniu Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 dragon skończony , mimo że slow to fajnie sie gnie i szybko powraca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 początek przebudowy seryjnego STC 5SC96MHF2 , na razie dolnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 dragon skończony , mimo że slow to fajnie sie gnie i szybko powraca Miałem taki kij, no przekonany jestem, że mój opisany był moderate-fast, Oj dużoooo dobrych wspomnień z nim związanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 mam trzy kijki z tej pierwszej serii , dwa już po przebudowie , naprawdę świetne blanki i ścianki w nich konkretne ,dostać je można za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja mam do dzisiaj tylko ten jeden, taki dość szczególny Dżentelmen, jednak już tak dawno przerobiony (ja skrobię trochę bardziej szczegółowo ), że 100% nie dam, jednak prawie pewien jestem, że było moderate-fast. Dla lepszego samopoczucia przyjmę, że były dwie wersje Ileż ten kij mi pięknych ryb podarował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 STC 5SC96MHF2 po różnych perturbacjach z czasem i lakierem , w końcu skończonykorek burl river + kaktus+ ciemny wędzony i plasterki korkogumy , uchwyt DPS 17 Black, przelotki Fuji Kr alconite od 25 po 5 PMNST Sic na szczytwyważenie idealnie pod szpulą z Stradickiem 3000 FG lub Redem 4000 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Ładnie... Lubię to Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 następne dwa Dragony na przeróbce , na razie dolniki , jeden z pierwszej serii millenium trout 2,55m 12lb , drugi millenium seatrut 2,9m 21-50gr z drugiej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 W tej drugiej mogles fore zrobic z korka, tak jak dolnik. Bardziej by pasowalo do calosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 dolniki były kombinacją z resztek korka który miałem , a że była jeszcze pianka to poszła na fore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 kijek ukończonyDragon Millenium z pierwszej serii 2,52m 8-12lb 5-21grdps 17 fuji , set fuji kr od 20h po 4,5 sic na szczyt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 Ladnie wyszlo Jaka masz dlugosc dolnika od konca do srodka stopki kolowrotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Ladnie wyszlo Jaka masz dlugosc dolnika od konca do srodka stopki kolowrotka?Dzięki , dł dolnika 34 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 29 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 zima sprzyja przeróbkom , tym razem dolnik w jaziowo-kleniowym Byronie 2,7 m , poprzedni był zrobiony z resztek które mi pozostały poprzedni ten zostaje już docelowo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi