albercik2 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Będę wdzięczny za wszelkie opinię na temat tego kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mam od kilku miesięcy, fajna wędka, uniwersał. Spory zapas mocy w dolniku. Uzbrojona dość ciężko, pod SW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Czyli pod trotki się nada . Dzięki Kuba serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Mielismy w Mongolii #9 i ladnie sie sprawowala na tajmieniach. Kawal wedy! Kolega odstawil Sage'a One, i lowil tym TFO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Od wiosny i ja zacznę . Właśnie nabyłem zobaczymy jak sobie poradzi, szukałem właśnie uniwersału na rzeki może z czasem na trotki z plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi