admin Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Czy wiecie może gdzie w Polsce można kupić Gamakatsu Spinnerbait Trailer Hook w wielkości 2/0 i 3/0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jedyne miejsce, które przychodzi mi do głowy, to bezpośrednio u dystrybutora. Może coś będą wiedzieć.http://www.expertfloat.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziękuję! O tym nie pomyślałem, a bardzo potrzebuję do mojej nowej konstrukcji .... Apache czyli blaszki obrotowej, inspiracji po Rybomanii i pokazie Roberta Taszarka - pokazywał woblera z pojedynczymi hakami, chcę zrobić taką obrotówkę i właściwie brakuje mi tylko tych haków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Gamakatsu to nie jest ale rozmiarówka pasuje- http://bogdangawlik.pl/product-pol-4037-Wizard-WD-102S.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dziękuję! Zamówiłem już w US ... ale te też wezmę bo są tańsze (kilkukrotnie) i sprawdzę czym się różnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jeszcze mi się przypomniało, że podobne haki do zbrojenia przynęt typu wobler czy wahadłówka widziałem w Złotym Karasiu na Puławskiej. We czwartek będę tam w okolicy, rozeznam się dokładniej w aktualnej ich ofercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 I takie coś jeszcze, do zbrojenia bez kółka łącznikowego jakiś wynalazek:http://www.polfishing.pl/index.php?p802,vmc-9171-bz-roz-2-0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Mam te z polfishinga, nie są złe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 I takie coś jeszcze, do zbrojenia bez kółka łącznikowego jakiś wynalazek:http://www.polfishing.pl/index.php?p802,vmc-9171-bz-roz-2-0 Swoją drogą .... fajny sklep ale ... zupełnie brakuje tego z czego składam swoje obrotówki ... u mnie szklany koralik zaczyna się od rozmiaru ... 8mm. Metalowy koral ... to 6-9 mm A korpusy to mam ogromne ... Ale ... oczy mają na maxie takie jak potrzebuję czyli 8mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Swoją drogą .... fajny sklep ale ... zupełnie brakuje tego z czego składam swoje obrotówki ... u mnie szklany koralik zaczyna się od rozmiaru ... 8mm. Metalowy koral ... to 6-9 mm A korpusy to mam ogromne ... Ale ... oczy mają na maxie takie jak potrzebuję czyli 8mm Wielki ryby łowić musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Swoją drogą .... fajny sklep ale ... zupełnie brakuje tego z czego składam swoje obrotówki ... u mnie szklany koralik zaczyna się od rozmiaru ... 8mm. Metalowy koral ... to 6-9 mm A korpusy to mam ogromne ... Ale ... oczy mają na maxie takie jak potrzebuję czyli 8mm Musisz się z gościem dogadać bo sporo sprowadza (z tego co mi mówił głownie z US&A) to może Ci przy okazji coś zawinie w większych gabarytach. Rozmawiałem z nim parę razy, jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tak, sklep polecam. Ekspresowe tempo, towar otrzymałem kolejnego dnia. Wszystko takie jak opisane na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Dziękuję! O tym nie pomyślałem, a bardzo potrzebuję do mojej nowej konstrukcji .... Apache czyli blaszki obrotowej, inspiracji po Rybomanii i pokazie Roberta Taszarka - pokazywał woblera z pojedynczymi hakami, chcę zrobić taką obrotówkę i właściwie brakuje mi tylko tych haków.Expert od nowego roku wprowadza pojedyncze haczyki do przynęt.Na razie są zadziorowe,ale od stycznia pewnie też będą bez.Część moich nowych woblerów na klenie,jazie i pstrągi będzie tak uzbrojonych.Pewnie na targach w lutym już będą na moim stoisku :-) Zrobię chyba też wersję z chwościkami,tak dla zwiększenia różnorodności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 O dokładnie właśnie po to kupuje by uzbroić swojego cudaka w pojedyncze haki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Doszły. Teraz rozumiem o co chodzi. Ogromne ucho w które można włożyć potężne kółko łącznikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi