gooral Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 W eire w lidlu byly. Tylko chyba do pasa. Tanie ponoc sie rozwalaja sxybko. Kumpel kilka razy do mie na ponton na morzu ubieral i jeszcze sie trzymaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Przerabiałem te z Lidla. Wytrzymały 4 dni łowienia w Bośni i poległy na pierwszym wyjeździe nad nasz Bałtyk. Grosze kosztowały bo to cerata. Dawno ich nie widziałem bo kupił bym ze 2 szt jako rezerwa. Szukam czegoś mocniejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Kup śpiochy Ocean, będziesz zadowolony. Tyle że mają zintegrowany kalosz, ale but jak i łączenie bardzo dobrej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Nie, nie ten kierunek. Buty maja być wymienne. Choćby dlatego, że można je mocno zasznurować, że lepiej trzymają kostkę, o podeszwie na kolcach już wspominałem.Zastanawiam się, czy odcinając te nieszczęsne kalosze jest możliwość wklejenia w ich miejsce skarpet neoprenowych. Z tego co wiem paru kolegów wymieniało swoje skarpety w oddychaczach no ale to inne konstrukcja i materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Według mnie najlepsze do tego będą spodniobuty firmy Pross.http://dodatkimasarskiezwm.pl/p/18/5622/spodniobuty-standard-900p-sb01-nogawice-spodniobuty-wodery-profesjonalne-ubrania-robocze.html?gclid=CNnOlqDet8kCFRBmGwod9JgHMw Używam takich i sobie bardzo chwalę A nie lepiej zamiast nakładać na śpiochy buty, użyć skarpet neoprenowych do środka? Edytowane 30 Listopada 2015 przez mariuszwf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Materiał do przeróbki ok tylko buty trochę wysokie i po odcięciu duża skarpeta była by do zrobienia. Używam takich i sobie bardzo chwalę A nie lepiej zamiast nakładać na śpiochy buty, użyć skarpet neoprenowych do środka? Oczywiście zdaje sobie sprawę że w śpiochach PCV nie uświadczę skarpet neoprenowych. Na szczęście osobno to też działa Noga w neopren i w śpiochy, potem tylko dobre buty i jestem zadowolony. Tylko gdzie te śpiochy kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Wydaje mi się że Twoje poszukiwania skończą się na kupnie ceraty i skarpet neoprenowych i skorzystanie z usług Błauciaka lub kogoś, kto takie usługi świadczy.Gdzieś kiedyś na forum widziałem próby wymiany skarpet neoprenowych czy gumiaków na skarpety (nie pamiętam). Może osoby które to robiły się odezwą? Albo spróbuj poszukać i je zapytać?Gdyby temat klejenia dobrze opanować, to byłaby to całkiem niezła nisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Witam kolegów miał ktoś doczynienie z takimi woderkami Jaxona,czy nie krępują ruchów i jak z wytrzymałością.Aha i Jak z rozmiarówką? http://allegro.pl/wodery-do-bioder-z-plavitexu-jaxon-ab-psa-nr-43-i6935760964.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Używam tych woderów od kilku sezonów, jak na Jaxona to jestem zadowolony. Materiał wytrzymały, nie krępuje ruchów, podeszwa twarda i mocna. Przy normalnym użytkowaniu kilka sezonów wytrzymają, chyba, że przedzierasz się przez jakieś ostre krzaczory, to wtedy może być różnie. Jak za tę kasę starannie wykończone. Rozmiarówka dobrze opisana, ale kup o rozmiar większe, jesienią zawsze można założyć grubszą skarpetę. Jedyny dla mnie minus to w ciepłe dni w tych woderach mam mocno wilgotne nogawki, ale to chyba standart w gumie. Kolega kupił wodery firmy Pros i mówi, że porażka, sztywne, twarde, wygląda w nich jak rycerz w zbroi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 No pacz pan panie Artek w golfie rzekłbym nawet w daci Nie bierz jakoś zbyt mocno tego do siebie Artur, ale jak to mówią nie mogłem się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Coś ci nie pasuje z mojej strony? A jak się nie możesz powstrzymać to leć na kibel. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Właśnie się zastanawiam nad PROS a Jaxon niby te same materiały i jakość...hmm Cenowo tez podobnie.Ewentualnie w grę chodzą spodnie takie do pasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Coś ci nie pasuje z mojej strony? A jak się nie możesz powstrzymać to leć na kibel. Widzę po prostu, że merc nie zawsze Ci podchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Właśnie się zastanawiam nad PROS a Jaxon niby te same materiały i jakość...hmm Cenowo tez podobnie.Ewentualnie w grę chodzą spodnie takie do pasa.Jak miałbym wybierać z tych dwóch to na pewno Jaxon. A masz gdzieś okazje obejrzeć w wędkarskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Widzę po prostu, że merc nie zawsze Ci podchodzi ... Ten twój rozklekotany na pewno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Hmm - widzę, że te mają bardzo dobre opinie na stronie. Reklamowałem parę rzeczy w Decathlonie i nigdy nie było problemu z wymianą bądź zwrotem gotówki. Przynajmniej o gwarancję mógłbyś się nie martwić. https://www.decathlon.pl/spodniobuty-start-pvc-id_8083983.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Artur, Sławek - zakończcie te osobiste wycieczki. Chcecie prywatnie pogadać? Priv jest właśnie do tego celu stworzony. Tutaj zachowujcie się kulturalnie. Bardzo uprzejmie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Artur, Sławek - zakończcie te osobiste wycieczki. Chcecie prywatnie pogadać? Priv jest właśnie do tego celu stworzony. Tutaj zachowujcie się kulturalnie. Bardzo uprzejmie proszę. Oczywiście jednakże zauważyć chciałem, że bardzo kulturalnie stwierdziłem swoje spostrzeżenia co do faktu, kto czym jeździ w przeciwieństwie do innych ... zwłaszcza w kontekście innych wypowiedzi w innych wątkach ... Edytowane 30 Stycznia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (...) co do faktu kto czym jeździ w przeciwieństwie do innych ... (...) Bardzo kulturalnie proszę, byś był łaskaw używać znaków przystankowych, bo bez nich wychodzi trudny do zrozumienia bełkot, podlegający dowolnym interpretacjom. Masz, jak każdy, godzinę na edycję postu. A teraz wracamy do tematu, czyli woderów do 300 zł. Każdy inny wpis będę zmuszony potraktować jako celowy spam i odpowiednio "nagrodzić". Nie żartuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) A wracając do tematu to ja proponuję mikado. Niestety nie mogę porównać czy też odnieść się do innych bo innych nie miałem. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Hmm - widzę, że te mają bardzo dobre opinie na stronie. Reklamowałem parę rzeczy w Decathlonie i nigdy nie było problemu z wymianą bądź zwrotem gotówki. Przynajmniej o gwarancję mógłbyś się nie martwić. https://www.decathlon.pl/spodniobuty-start-pvc-id_8083983.htmlMam właśnie takie i myślę, że za takie pieniądze to dobry wybór. Poza tym darmowa wysyłka i chyba zwrot, jeśli się nie mylę. Przed nimi kupiłem w innym sklepie internetowym jaxony i po pięciu minutach pobiegłem je odesłać takie były wielkie, a niby to był mój rozmiar. Te z decathlonu są naprawdę ok. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Kolego odpowiedź odeslalem jaxony bo były wielkie absolutnie nic nie mówi o ich jakości ... A gdybyś dobral odpowiedni rozmiar to prawdopodobnie byłbyś zadowolony. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Kolego odpowiedź odeslalem jaxony bo były wielkie absolutnie nic nie mówi o ich jakości ... A gdybyś dobral odpowiedni rozmiar to prawdopodobnie byłbyś zadowolony. A myślisz, że kupowałem w ciemno bez podania rozmiaru. Chyba logiczne, że jak się coś kupuje to się podaje swoje wymiary. O jakości się nie wypowiem, bo tylko je przymierzyłem, choć wydały się być w porządku. Plusy i minusy kupowania w sklepie internetowym. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez Sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 (edytowane) Właśnie się zastanawiam nad PROS a Jaxon niby te same materiały i jakość...hmm Cenowo tez podobnie.Ewentualnie w grę chodzą spodnie takie do pasa.Po oględzinach i zasłyszanych info powiem Tobie, że jaxon i pros to to samo tylko z innym napisem. A prosy takie katuję 5 sezon. Łatek mają już sporo ale jeszcze działają. Edytowane 2 Lutego 2018 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Mi Mikołaj dał wodery z lemigo. Cena niewiele wyższa, a różnica taka że but jest z pianki Eva, całe wodery są mega lekkie i ważą tyle oba. co mój poprzedni jeden. Używam tylko w chłodniejszych porach roku i na wiosnę. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi