szydlos Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 A myślisz, że kupowałem w ciemno bez podania rozmiaru. Chyba logiczne, że jak się coś kupuje to się podaje swoje wymiary. O jakości się nie wypowiem, bo tylko je przymierzyłem, choć wydały się być w porządku. Plusy i minusy kupowania w sklepie internetowym.Ja nosze normalnie 43 ale wodery chciałem 44 tak aby ocieplacz wszedł jak w piankowcach. Stopa ma 27,8cm także 28,7cm jak podają ma roz.44 więc chyba bedzie ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sąsiad Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja nosze normalnie 43 ale wodery chciałem 44 tak aby ocieplacz wszedł jak w piankowcach. Stopa ma 27,8cm także 28,7cm jak podają ma roz.44 więc chyba bedzie ok?Radziłbym się dopytać o ich całkowitą długość, bo możliwe, że wraz z rozmiarem wkładki idą inne wymiary (mogą ale nie muszą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 (edytowane) Panowie. Jakie wodery oddychające do 350zl? Mam gumowe prosy i jestem w nich cały spocony i mokry. Potrzebuje na wzdręgi do wchodzenia w trzciny . A najlepiej coś do pasa :> Pozdrawiam Edit. Już widzę że w tej kwocie nie ma szans niestety. Ile bym potrzebował na coś sensownego ? Edytowane 29 Maja 2018 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 W takiej kwocie może na AliExpres coś znajdziesz. Poruszany już był ten temat na forum. Ewentualnie używane.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) W takiej kwocie może na AliExpres coś znajdziesz. Poruszany już był ten temat na forum. Ewentualnie używane.... Dokładnie. Śpiochy w tych piniędzach na ali można kupić. Ja nawet kupiłem, ale wody mało i jeszcze nie testowane ... Edytowane 30 Maja 2018 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Ja kupiłem na ali Kylebooker czy jakoś tak. Bardzo fajnie wykonane i działąją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaker Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Przecenione są wodery do pasa w linku poniżej. http://harius.com.pl/produkty/szczegoly/leeda-volare-waist-waders 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 (edytowane) Dzięki. A jakieś buty sensowne podrzucicie ? Ewentualnie czy są w ogóle jakieś z wbudowanym butem ? Gumiakiem ?:> Edytowane 30 Maja 2018 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka81 Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 https://www.decathlon.pl/C-945720-spodniobuty#product_8409262 Albo model respi z butami za 499zl 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Dzieki. Obyczaje w weekend w decathlonie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi