ezehiel Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 A jakiej firmy te haki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Cześć Michał witaj w gronie twórców jerkbaita również mam nadzieje że zostaniesz tu na dłużejkoguciki bardzo fajne jeszcze nie mialem okazji nic na nie wyjąć ale sezon pstrągowy juz niedlugo wiec testy tych które mi dałeś przeprowadzę na pewno i zrobię ładne fotki z rybami.Co do noży to jak ktoś jeszcze nie ma nożyka od Mikadora to nie ma się nad czym zastanawiać kosa rewelacja wygodna i bardzo ostra lipe i olche tnie aż miło tylko trzeba uważac na palce chwila nieuwagi konczy się bardzo głęboko pod skórą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć Adam opracowaliśmy nowy wzór nożyka więc musisz go wypróbować. To znaczy już jest sprawdzony i tnie jeszcze lepiej. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez mikador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Noo ja bardzo chetnie wyprubuje tym bardziej ze wzialem sie wreszcie za robote bo sezon na kropki juz niedlugo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (edytowane) Następny do strugania woblerków :-) chciałbym zmienić nazwę mojego tematu jak to zrobić. Edytowane 13 Grudnia 2015 przez mikador 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 (...) chciałbym zmienić nazwę mojego tematu jak to zrobić.Napisać do któregoś z moderatorów (proponuję @milupę) i podać, jaką chciałbyś nową nazwę wątku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dlaczego? Jest niezły kurnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 chce dodać kurnik i narzędzia bo takie dla wędkarstwa tez robię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 chce dodać kurnik i narzędzia bo takie dla wędkarstwa tez robię.Zmieniłem Ci tytuł . Gdyby było coś jeszcze do zmiany to pisz do mnie . Pozdrawiam i witam w gronie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Super dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 No i następny poszedł strugać woblery. Tym razem zmieniony kształt rękojeści i ostrza. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Mika a co z moim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 23 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Jak to co masz numerek 432 ten był 56 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) Tu kolejne dwa maluszki do woblerów Stal NCV 1 długość ostrza 3-3,5 cm. Tym razem zmieniłem troszkę rękojeść. Edytowane 24 Stycznia 2016 przez mikador 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Od 2,8 do 4 gram 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Kury wyszły z kurnika i wyprowadziłem na powietrze nawet pływały w Białej Przemszy :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 8 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Kury ok , ale koziki to już szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Oby te kury zrobiły ryby w jajo :-)Ładniusie Piórusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie. Ponownie zrobiłem kilka nożyków do strugania woblerów w drewnie lipowym a jak wyszły oceńcie sami. Dwa z nich maja inny kształt,poszły właśnie do testów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikador Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nowy model noży do strugania woblerów w drewnie lipowym.Moja stronka https://www.facebook.com/Mikador-MK-Knives-Hand-Made-466064466901106/?ref=bookmarks 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czysta kompensacja - aberracja.. Możliwa tylko w Polsce. Podniecać się nożami do strugania przynęty do łowienia ryb - zamiast podniecać się złowionymi rybami. W dodatku na Białej Przemszy..... Czas umierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Czysta kompensacja - aberracja.. Możliwa tylko w Polsce. Podniecać się nożami do strugania przynęty do łowienia ryb - zamiast podniecać się złowionymi rybami. W dodatku na Białej Przemszy..... Czas umierać...Można spełniać się na wiele sposobów. Można po prostu iść na ryby. Można iść na ryby z własnoręcznie uzbrojonym wędziskiem. Albo z własnoręcznie wykonanymi przynętami. Wtedy złowienie okazu cieszy jakoś tak bonusowo Można też wykonywać unikalne, wyjątkowe noże do strugania woblerów. Jeśli są takie, to ja nie widzę problemu - struganie drewienka czymś wyjątkowym jest również ciekawym doświadczeniem. Oczywiście do pierwszego wjechania w paluch Pozwól proszę cieszyć się ludziom tym, co sprawia im przyjemność. Nie samym łowieniem człowiek żyje 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Czysta kompensacja - aberracja.. Możliwa tylko w Polsce. Podniecać się nożami do strugania przynęty do łowienia ryb - zamiast podniecać się złowionymi rybami. W dodatku na Białej Przemszy..... Czas umierać...@Sayonara jest mi przykro, że nie potrafisz uszanować cudzej pracy. Wchodzisz w wątek autorski i ostentacyjnie obrażasz pracę Michała. Jakże to płytkie, małostkowe, prymitywne.Praca nad takim nożem to są godziny ciężkiej pracy. Wypadało by abyś przeprosił za swoje zachowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudypoznan Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Sayonara w Polsce mój drogi to ta sztuka jest dopiero w powijakach... W Stanach jest niezwykle rozwinięta ale w Japoni to niemalże religia, sfera z pogranicza magii. Gdzie tak prozaiczna na pozór rzecz jak ostrzenie noży jest w zasadzie odrębną sztuką. Wyrażając tego typu sondy warto mieć odrobinę wiedzy. Oczywiście łatwiej jest napisać w czyimś wątku autorskim jakie to bez sensu, w jednym zdaniu obrażając autora. Jezeli nie podobają Ci się czyjeś prace to po prostu ich nie oglądaj. Jak nie masz ochoty oglądać wystawy np. obrazów to na nią nie idziesz a nie idziesz i malujesz na ścianie „ABERACJA...” Mikado rób to co raduje Twą duszę a przy okazji innym sprawisz tez sporo radości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Pssst.. Rudypoznan, nie pisz Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi