dreadknight Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Podpisane, Ile podpisów trzeba zebrać, żeby coś wskórać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azhek Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Też już podpisałam i powalczę o kolejne podpisy. Oby to coś dało bo skoro sami wędkarze w jakimś tam % są przeciwni i nie rozumieją istoty takich rozwiązań, to może trzeba podjąć jakąś akcję edukacyjną. Można na zebraniach kół wyjaśniać o co chodzi i jakie są korzyści z wyznaczania miejsc gdzie ryba może przeżyć. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez azhek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefaspirit Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Podpisałem -mam nadzieje, że głosy spoza okręgu wrocławskiego też się liczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 udostępniać gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz1989 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Witam poszukuje informacji o głębokości na kanale powodziowym oraz żeglugowym , tak żeby można było brodzić - gdzie się wybrać ?? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Od jazu bartoszowickiego Ok 1,5km w dół masz głębokość Ok metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 w niedziele 3.05 sobie odpuść ,- zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbuz1989 Opublikowano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 dzięki za info , przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi