Skocz do zawartości

Ryn - nocleg na weekend - pilne!

WhiteWillow

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Czy ktoś jest w stanie polecić jakiś pensjonat/zajazd/domek całoroczny w Rynie lub w jego bliskich okolicach (do 10 km)? Wymagania nie są wygórowane, spa jest zbędne, jedynie ogrzewanie, łazienka, czajnik i 4 miejsc noclegowe.

Wydaje się, że w takiej miejscowości jak Ryn nie powinno być z tym problemu ale jak się okazuje jednak jest. Przeważająca część ośrodków jest sezonowa, zostaje Zamek Ryn, ale tego chciałbym uniknąć ze względu na cenę.

Z góry dziękuję za propozycje.

hej,

ja mam namiary na nocleg w Sterławkach Małych (12 km) - pokoje gościnne.

Standard to minimum, ale znośne. Jest aneks kuchenny, łazienka.

http://www.zfasonem.pl/

Musiałbyś tylko się dopytać, jak wygląda o tej porze roku kwestia ogrzewania pokojów gościnnych. Byliśmy z kolegą na początku listopada i trochę zimno nam było. 

jeśli jesteś zainteresowany, na pw podam ci nr tel bezpośrednio do właścicielki.

Edytowane przez croock

Tomeczku, ogrzewanie powyłączali już w tych kwaterach we wrześniu, pozostała część z nich jest w okolicach Mrągowa i Giżycka ;)

@croock, rozważałem to jednak za daleko do miejsca docelowego, którym nie jest Ryn :) Mimo wszystko dziękuję.

P.S. Temat ogarnięty, nocleg się znalazł

Tomeczku, ogrzewanie powyłączali już w tych kwaterach we wrześniu, pozostała część z nich jest w okolicach Mrągowa i Giżycka ;)

@croock, rozważałem to jednak za daleko do miejsca docelowego, którym nie jest Ryn :) Mimo wszystko dziękuję.

P.S. Temat ogarnięty, nocleg się znalazł

Oj tam, oj tam wystarczy właściciel, który podłoży, aby nie ugasło, żadna abstrakcja, spytaj boskiego jaka obsługa była na lubelszczyźnie. Zresztą od grzania są płyny integracyjne ;)