tymon Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 http://www.vgtv.no/?id=23021&category=43 ktoś miał piękny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Rzeczywiście świetne! Akurat trafiłem na dwóch wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Teraz też jest dwóch wędkarzy i jakoś dziwnie jasno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Obecność wędkarzy to jest mały pikuś, jakie się łosośki trafiają przed kamerkami to głowa mała. Coś pięknego. Lewa górna kamera - tam najczęściej stoją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie wiem czemu ale ten link mi się nie wczytuje ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 wyłączyli 22:51 i ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Raczej noc zapadła Zaczekajmy do świtu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Dzisiaj nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Wczoraj trafiłem akurat na moment podbierania ryby. Szkoda, że na sam hol się spóźniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Poprostu świetne siedzę sobie w pracy i co jakis czas lukam na te kamerki, i aż mnie skręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Zawsze mnie nurtowało, dlaczego nikt nie zrobi czegoś takiego. No i jest . Ryby się pokazują czasami w kadrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 8.35 widziałem fajną rybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomass Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 wczoraj bylem swiadkiem wyjscia ryby (chyba) do przynety, ogolnie ludzi nad brzegiem bylo sporo i kilka ryb wyciagneli, a ryby na ekranach widac bardzo czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Ooo! ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 jeszcze jest i nawet wędkarz stoi.. niewiele widać, ale tak wybierał linkę lewą ręką jakby na muchę coś ciągnął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Niezłego kloca dzisiaj ubili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Matko! Oglądam 2 łośki jakby były w akwarium! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Naprawde zajebiaszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Są rybki ...i ich amatorzy też..może jakiś hol się trafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Kamerka, przy której najczęściej meldują się łośki (lewy górny róg) została przewrócona! Nie wiem jak to się stało, ale zastanawiam się jak to naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cegli Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 chyba link jest w ogóle nie aktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciechan007 Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 szkoda, chciałem troszkę popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak12345 Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawekus Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 A ja nie zdążyłem ... Dette klippet er ikke lengre tilgjengeligco w tłumaczeniu z norweskiego za pomocą google translate znaczy : Ten klip nie jest już dostępny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi