kezmo Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jako że ostatnimi czasy coraz więcej czasu spędzam przy imadle a wobki powoli schodzą na drugi plan zakładam ten temat. Od czasu do czasu wrzucę w wątek coś z mojego imadełka.Nie oznacza to, że odstawiłem całkowicie robienie woblerów Coś tam się struga i pewnie będę strugał żeby uzupełnić ewentualne braki ale z roku na rok coraz rzadziej sięgam po spining... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Jako że ostatnimi czasy coraz więcej czasu spędzam przy imadle a wobki powoli schodzą na drugi plan zakładam ten temat. Od czasu do czasu wrzucę w wątek coś z mojego imadełka.Nie oznacza to, że odstawiłem całkowicie robienie woblerów Coś tam się struga i pewnie będę strugał żeby uzupełnić ewentualne braki ale z roku na rok coraz rzadziej sięgam po spining... Pozdrawiam Fajnie że zakładasz wątek, tylko jakiś taki pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Moze muchy dopiero w fazie krecenia A nowy watek jako samomotywacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Rzeczywiście pusty temat na otwarcie dziwnie wygląda... Kilka jesiennych much...Jesienne wieczory zacząłem od kręcenia złotogłówek pod lipienie. Tej jesieni spędziłem dzięki nim kilka bardzo fajnych dni na lipieniowych odcinkach. Później przyszedł czas na uzupełnianie nimf pstrągowo/kleniowych pod przyszły sezon. Obecnie kombinuję trochę z kleniowym robactwem. Żuki w wersji suchej i mokrej. Kleniowe robactwo na sucho Niestety kończy mi się powoli cyfrówka więc w najbliższym czasie zdjęcia nie będą powalały jakością.Pozdrawiam. Edytowane 3 Grudnia 2015 przez kezmo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Calkiem spory zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 To efekt wieczorów z 3 ostatnich miesięcy więc trochę tego jest.Sporo ukręciłem złotogłówek lipieniowych bo praktycznie całą jesień poświęciłem lipieniowi. Każdy wyjazd od września do listopada. Po każdym wyjeździe kilka nowych powstawało.A to trochę za lekkie, za ciężkie, czerwona przewijka zamiast srebrnej, czarny kołnierzyk zamiast brązowego itd. Ryby weryfikują wszystko nad wodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stylezzhh Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Pozdrowienia z Ostródy...Fajne "Robactwo" krecisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Świetne piankowce na klenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Wczoraj do pudełka poleciały red tagi - na sucho, na mokro i nimfy. Mokre dość specyficzne bo na #10 i dociążone trochę lametą. Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No ci powiem Kezmo świetne nimfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzięki Sambor.Pora siadać do sucharów i mokrych. Trochę mi ich wyfrunęło w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Już dawno nie muszkuję, ale robota pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regnow Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Niezła robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki.Moja cyfrówka odmawia już posłuszeństwa. Kombinuję jak mogę żeby pokazać wam muchy ale skutek jest mizerny. Może niedługo pojawią się lepsze fotki... Fajnie że muchy się podobają. To motywuje do działania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi