admin Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Mam wieści i od naszego drogiego kolegi Pitt'a. Cytuję bez cenzury: HI RYBY BIORĄ SŁABO. TRZEBA DUŻO SZUKAĆ. DUŻE BIORĄ TYLKO NA WABIKI OD 100 GRAM w GÓRĘ. 5 METRÓWEK ALE ŻADNA U MNIE. PITT Zatem czekamy na kolejne wieści z pobytu Pitt'a no i życzę przekroczenia magicznego wymiaru. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Wynik był ustanowiony przez 8 osób. Łącznie złowiono 80 szczupaków. Moim zdaniem to bardzo dobry wynik.Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jak na pierwszy dzień to wynik rewelacyjny. Sporo szczupłych i do tego aż 5 metrówek! Ładnie. Trzymamy kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Co za malkontenci,średnio 10 ryb na głowę i słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dostałem dwie kolejne wiadomości od Pitt'a. Cytuję: Wczoraj 15 ryb, wszystkie na jerki, największa 85cm. Najlepsze kolory niebiesko-srebrny i GT/FT. Ryby biorą słabo, 6 metrówek (114) i kilka 90+. Pitt. Drugi po 20 minutach: Właśnie padła 7 i dwa 94, jeden z nich moj. Te 7 metrów padło w 4 dni. 95% ryb na jerki, moje 94 na percha. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ladnie lowia Niech tak bedzie od 19 maja Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dostałem dwie kolejne wiadomości od Pitt'a. Cytuję: Wczoraj 15 ryb, wszystkie na jerki, największa 85cm. Najlepsze kolory niebiesko-srebrny i GT/FT. Ryby biorą słabo, 6 metrówek (114) i kilka 90+. Pitt. He, he ... niezłe to. W zeszłym roku ani razu nie udało mi się przekroczyć magicznej liczby 10 złowionych w jeden dzień Nie udało się to nikomu na naszym turnusie i przed nami. To my chyba musimy gdzie indziej jeździć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 A może się dowiem gdzie w tej Szwecji takie dobre wyniki są ???Mam nadzieję, że to nie jest talenmica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Wynik sprzed godziny: 10 metrowych szczupakow. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Metrówek to im zazdroszczę ,jakieś fajne miejsce mają. Remek jak chcesz to możemy kiedyś zorganizowac wspólną wyprawę metrówek w takiej ilości co prawda nie gwarantuje ale ładnych ryb po 20-30 dzennie na łeb to się można nałowić Właśnie 30 szt + 2 okonie to mój nowy dzienny rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 To bardzo dużo. W najlepszy dzień, na Roslagen, udało mi się złowić 9 sztuk. To był baaardzo wypracowany wynik. Widzę jednak, że trzeba się bardziej starać, choć na naszym turnusie średnia dzienna to 4-5 szt. Tak więc Pitt ma dobrze, a Rocky w następnym roku ... pojedziemy z Tobą PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dziękuję bardzo za ignorancję mojego pytania.Widzę, że niektórym użytkownikom naczalstwo nie raczy odpowiadać.Przykre, ale prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dziękuję bardzo za ignorancję mojego pytania.Widzę, że niektórym użytkownikom naczalstwo nie raczy odpowiadać.Przykre, ale prawdziwe. Cezarator, spokojnie. Nie odpowiedziałem na Twojego maila bo ... wstyd się przynać ale nie wiem Wiem, że Pitt gdzieś pisał na forum i obiecuje spróbuję to odnaleźć. Nie zrobiłem tego jeszcze bo wiadomości o jego połowach wpisywałem za pośrednictwem telefonu ... więc wyobraź sobie jakie to było uciążliwe. Jednak przeczuwałem, że się odezwiesz Wiem, że to jakieś rozlewiska ale nie pamiętam nazwy. Obiecuję dowiem się tylko please proszę o cierpliwość. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Dziekuję i przepraszam za raptusowstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 @sebek, jade nad Nedre Dal?lven Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Widzę, że ekipa pięknie łowi.10 metrówek po 5 dniach to rewelacja, a iościowo też pięknie. @Cezorator, Pitt łowi na Nedre Dal?lven. Są to ogromne rozlewiska w północnej Szwecji na rzece Dal?lven, która wpada do Bałtyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Dzięki śliczne za informację.Muszę się tam wybrać w 2007 roku. W tym jade do Smalandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 @Cezorator, weź tylko pod uwagę, że rozlewiska Nedre są ogromne. To przeszło 150 km wody do obłowienia.Z tego co wiem, to @Pitt pojechał tam z bardzo doświadczonymi wędkarzami, którzy łowili tam już nie raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 @Cezorator, weź tylko pod uwagę, że rozlewiska Nedre są ogromne. To przeszło 150 km wody do obłowienia.Z tego co wiem, to @Pitt pojechał tam z bardzo doświadczonymi wędkarzami, którzy łowili tam już nie raz. Masz w 100 % rację bo moi znajomi byli tam 2 tygodnie i nie mieli takich wyników przez te 14 dni, co ekipa Pitta w cigu jednego dnia. Ale nie zawsze się połowi. Ale ważne to by łowić i czuć, że w wodzie są ryby. :)Z efektami bywa różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Wczoraj Pitt podesłał mi taką oto wiadomość: Bardzo duża zmiana pogody i wiatru. Tylko 6 szczupaków (ja) i 12 w sumie. Mój największy z dziś 75 cm. Czekamy zatem na dalsze wieści. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 No jak tam ?...Pittuchna juz chyba powinna wrocic ...i Phala z Markiem tez ... jutro bedziemy wiedziec co i jak ?...jak zwykle ciekawy jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Już niemoge doczekać się tego ogromu wiedzy, a wszczegolności tych pięknych fotek szczupakow.A powinni nas zasypać zdjęciami,będzie bardzo ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 14 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Również liczę na to, że już jutro dowiem sie czegoś więcej na temat tej wyprawy. Liczę na fotki i wnioski wypływające z wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 Mam trzy wieści - z poprzednich dni: 1. Łowienie bardzo słabe. Padła 11 metrówka, 95, 93 i 87. Reszta same maluchy - pogoda nuklearna. 2. Mamy zajebisty niż. Była ostra burza. Padło kilka 90+ u mnie niestety 85 i kilkanascie mniejszych. W sumie 26 i 17 ryb na 2 łodzie. No i wczorajsza wiadomość: 3. Wczoraj trzy ryby 90+. W tym moja 97, w sumie 30 ryb, po 15 na łódkę, pogoda okropna - wiart zabija. Pitt PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Dostałem właśnie od Pitt'a SMS'a:Kilka 80+ i same ołówki, właśnie straciłem rybę życia, dobre 120 cm PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi