Guzu Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 właśnie straciłem rybę życia, dobre 120 cm Szkoda, KROKODYL Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Szkoda, ale przynajmniej PITT będzie wiedział po co tam wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Dostałem wczoraj oto taką informację;Padły 2 x 98 i kilkadziesiąt (!) mniejszych Jutro jest schluss. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 przed wczoraj wrocilem i mam kupe pracy i obowiazkow, witam wszystkichnie bede pisal zbyt duzo, bo mam artykul do napisania, tylko w skrocie telegraficznym:lowilismy w dwie grupy na nedre dal?lvenpierwsza grupa lowila w czworke przez 6 dni, potem dolaczyla moja grupa i lowilismy wspolnie przez 4 dni w osiem osob, po odjezdzie grupy 1 lowilismy w czterech, przez 6 dniw sumie zlowilismy 445 szczupakow, pierwsza grupa zlowila 155 ryb, druga 290 (w tym moich 73 sztuki)niestety stracilem dwie ryby rozmiaru godzilla 5 ryb zlapalem na na woblery, 2 na gume renosky a reszta na jerki dzieki wszystkim za doping Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 PItt miło Cie widzieć spowrotem. Aż się nie mogę doczekać relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 @Pitt, dobrze że już wróciłeś jak kawaleria, w ostatniej chwili, Remek i Seba na Szkierach (o czym za chile w watku roslagen 2006) - wiec mam nadzieje ze pomozesz ciagnac redakcyjny wozek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wczoraj mi wywalilo moj zapis wiec jeszcze raz powtorze . Czekam Pitt z ciekawoscia na Twoje analizy , zdiecia i cala relacje . Niestety zdaje sobie sprawe ze to potrwa zanim Remek nie powroci . Ja mysle ze te relacje z wypraw to sa jak cieple buleczki i powinny po kilku dniach wskakiwac na portal . To sa najswiezsze wiadomosci . A trzeba pamietac ze kilka opisow jeszcze jest w trakcie pisania oraz kilka juz napisanych czeka na wejscie w kolejce bardzo niecierpliwy jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 relacja jet wlasnie gotowa, teraz czekam na dwa DVD z materialem zdjeciowym - jedno juz mam ...mamy cos kolo 2000 zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 hehewszystkiego to chyba wstawiać nie będziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Hehe. Moja też już prawie gotowa. Będzie Remas miał dużo roboty po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 @Pitt, gratuluję wyników. Pięknie połowiliście. Czekam na obszerną relację i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 relacja juz gotowa a na zdjecia to i ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Dzięki Pitt. Jutro wrzucę relację Phali ... noc długa więc przygotuję na jutro. Jest co czytać i oglądać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi