jalo1975 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Czwartek 03.12 16:00 Piątek 04.12 4:00 O sumach min .z Ebro i Odry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Wspomnianego programu nie oglądałem, ale jakby ktoś chciał zobaczyć kilka dostojnych sumów to płoszę bałdzo (mam nadzieję że filmik jeszcze nie gościł na łamach Jerka). no i weź go Pan złap w tym drzewostanie . Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Zwierzu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilo Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Niezły film, miło popatrzeć na tak rybne wody, zadziwia spokój rybek w ich naturalnym środowisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 A czy to przypadkiem nie są sumy na tarliskach i stąd ta ich olewka w stosunku do nurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Marcinie a oglądałeś film od początku ?Jak sądzisz o jakiej porze roku był nagrywany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A no jakaś wiosna przecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 A mi się november zawsze jakoś kojarzył z jesienią :-P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie zwróciłem uwagi na to że data jest podana.Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi