PolMart Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Witam kolegów .... Proszę o opinie w /w kwestii. Mam dylemat ,którą z cerat sobie zakupić.. czy jest jakaś rożnica w trwalości w powyższych modelach ?? Czym one się różnią - oprócz roku produkcji :)Która waszym zdaniem jest trwalsza ? Pozdrawiam J Edytowane 13 Grudnia 2015 przez Woytec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majunio Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 2013 ma mag seal w rolce i jak dla mnie bardziej szumi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolMart Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 a oprócz tego jakieś różnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forma Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 ja mam certatke zakupioną w zeszłym roku i to była chyba nowosc na 2015 r uszczelniona mag seal niemal wszedzie i jesli chodzi o moja opinie to powiem szczerze ze kołowrotek lezał w wodzie 30 min i naprawde nic sie nie stało,jestem bardzo zadowolony.a smarowanie posezonowe wysle do serwisu bo jest takowy w niemczech i przekonam sie po kosztach czy to był dobry zakup czy nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 (edytowane) a oprócz tego jakieś różnice ? '13 ma zauważalnie lżejszy rotor. To, wydaje mi się, obok dodatkowych uszczelnień, główna różnica.I jeszcze korbka z ramieniem bliżej korpusu w '13, co uważam za bardzo fajne rozwiązanie - do swoich ulubionych R4 pierwszej generacji posprawiałem sobie takie. A jesli chodzi o szczegóły, to: Edytowane 4 Grudnia 2015 przez chub norris 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 lepiej brać najnowszy wypust,a nie 2010...poza tym w 2016 będzie kolejna wersja certate 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 ...i pewnie znowu z mag fokami i innymi wynalazkami...ale kto wie, na pewno bedzie za to piekna ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 lepiej brać najnowszy wypust,a nie 2010...poza tym w 2016 będzie kolejna wersja certate no, proponuję poczekać do 05.02.02016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi