bartsiedlce Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Panowie.Chcę zakupić przynęty, których nie mogę znaleźć nigdzie indziej w Polsce. Nadchodzi okres wzmożonych zakupów internetowych, a mnie nie zostało wiele czasu. Dodatkowo obawiam się, że w natłoku zamówień nie dostanę tego, co zamówię. Podsumowując, szukam osoby, której będę mógł zaufać. Chciałbym zakupić przynęty w sklepie stacjonarnym z pomocą któregoś z Was. Jak to zrobić? Sam nie wiem, może zamówię w sklepie internetowym i dogadam odbiór w stacjonarnym? Wówczas oczekiwałbym, że Kolega, który zechce pomóc, podjedzie do sklepu, sprawdzi, czy jest wszystko w rozmiarach i kolorach, które zamówię, po czym przyśle mi wszystko. Jeśli coś nie będzie się zgadzało, zostanie zakwestionowane i zamienione na zamówione.Tak to widzę w skrócie. Jeśli ktoś z Bielska Białej, Sosnowca lub Katowic zechce mi pomóc, będę wdzięczny. Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem ile cię to będzie kosztowało ale mogę ci je nawet przywieść na lotnisko 9 stycznia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Czyżbyśmy razem startowali, a nie mieliśmy okazji poznać się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Nie wiem jak ty ale ja lecę do Kolumbii podobno leci też jakiś Bartek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Priv do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Bywam systematycznie w Katowicach, a w FM jak są braki w wyposażeniu, jakbyś nie znalazł wspólnej drogi z tomi78 do Kolumbii to pisz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Dzięki Zwierzu, będę pamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Bartek,mam 10 min. do FM,jak coś to dawaj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jedna uwaga porządkowa dla przeglądających wątek:Ceny w sklepie stacjonarnym bywają dość różne od cen w internetowym. Tak naprawdę są to dwie różne firmy, z różnymi właścicielami, dlatego nie ma (przynajmniej do niedawna nie było) możliwości "odbioru osobistego". W FM bywam, bo... bo ma ogromny asortyment, ale całe szczęście są i inne sklepy, gdyż FM z niektórymi firmami nie współpracuje. Nie, bo nie Bartku, widzę że temat masz już ogarnięty, jak zwykle można na przyjaciół liczyć Gdyby coś, to daj znać. Żona mojego bliskiego przyjaciela pracuje w w/w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dzięki Koledzy, zostałem już poinformowany o braku możliwości realizacji zakupu w mojej wersji. Ostatecznie złożyłem zamówienie w internetowym, zobaczymy, czy skompletują je. Jeśli będą problemy, pozwolę sobie prosić Was o pomoc przy zakupach bezpośrednio w sklepie stacjonarnym.Jeszcze raz dzięki wszystkim, którzy zadeklarowali swoją pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi