Tomek88 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 QUANTUM ACCURIST PT Pełna nazwa multiplikatora: QUANTUM ACCURIST PT Producent: QuantumModel: Accurist Seria: 100Typ: LKlasa: MLMasa [g]: 230Typ hamulca: OdśrodkowyPrzełożenie: 7,0:1Liczba łożysk: 7Moc hamulca [kg]: 7,72Szpulka - pojemność: 30lb 110mSzpulka - masa [g]: Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: 31Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]: Szpulka - szerokość [mm]: Szpulka - typ: AżurowanaDokumentacja: Instrukcja, SchematNarzędzia: NAkcesoria: BrakKraj produkcji: ChinaOpis: Ceramic drag systemPolymer-stainless hybrid PT bearingsDurable multi-coated finishLightweight aluminum crank handleACS™ external adjustable centrifugal brakingContinuous Anti-Reverse™One-piece aluminum frameMaxCast™ skeletal spoolFlippin' switchQuick-release side coverAvailable in right- and left-hand Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA Zdjęcia multiplikatora Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Plusy dodatnie: + Wysoka kultura pracy + Nienaganne spasowanie + Świetne możliwości rzutowe + Przyjemnie leży w dłoni + Przyjemnie klikające pokrętła + Spust flip Plusy ujemne: - Waga - Niedostępny na polskim rynku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukaszannopol13 Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Jakiej wielkości przynęty obsłuży żeby posłużył kilka sezonów? Jakimi się komfortowo rzuca? Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 28 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 wg mnie 7-30, chociaż kolega ma przy jerkówce rzucając do 50gr i daje radę, zmęczenia nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 freskomichal Opublikowano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 W sklepie byl kij z tej serji do niego z cw do 70g. Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dudi82 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Chcę kupić swój pierwszy multiplikator który obsłuży przynęty w przedziale 8-35g głównie woblery i gum. Nada się że tak powiem do nauki? Czy szukać czegoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek88 Opublikowano 23 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Chcę kupić swój pierwszy multiplikator który obsłuży przynęty w przedziale 8-35g głównie woblery i gum. Nada się że tak powiem do nauki? Czy szukać czegoś innego? Całkiem przyjemny. Kumplowi naroiłem taki na start i się wciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dudi82 Opublikowano 23 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Super wielkie dzięki. Przypuszczam że w tym przedziale cenowym będzie ciężko znaleźć coś lepszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MietekK Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 (edytowane) Uzupełniając dane o wadze szpuli dodam że nie jest lekka i waży 30 gramów .Ale z wędka z serii Aqurist PT tworzy przyjemny zestaw . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Grudnia 2021 przez MietekK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tomek88
QUANTUM ACCURIST PT
Pełna nazwa multiplikatora: QUANTUM ACCURIST PT
Producent: Quantum
Model: Accurist
Seria: 100
Typ: L
Klasa: ML
Masa [g]: 230
Typ hamulca: Odśrodkowy
Przełożenie: 7,0:1