Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Poszukuję tzw pokręcajki z kołowrotków w systemie R4 pasującej do turka z 2000 c i do 2500c.Najlepiej żeby była czarna wiecie z jakich modeli nadawała by się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 pierwszy wypust caldi mial ciemna pokrecajke wprawdzie nie byla to czarna ale ciemna ale nie wiem czy bedzie pasowala w erze turkow lowilem szimancami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Pewnie bez przymiarek to będzie raczej cieżko, chyba że ktoś ma kolekcję kołowrotków daiwy Bankowo z Bradi masz czarną pokręcajke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 a nie prościej team daiwa ss II ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Do turka z 2500c pasuje np z MB 3000 z pierwszego wypustu,- sprawdzone i już poszukuję pozostała jeszcze łamigłówka z turkiem 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 ale morethan nie ma całej czarnej pokręcajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 tak, ale jakoś ten srebrny element przeżyję mogę sie mylić ale wydaje mi się, ze pokręcajka z SS II nie będzie pasowała bo SS II to emblemowaty przedstawiciel rodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 skoro szpule pasują do turkowaych po rozwierceniu ? nie wiem, warto zerknąć, infinity q carbon custom ma chyba czarną i bradia jak napisał Piotr, z tym, że bradia matowa jest chyba...dawno w łapach nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Ja się nie upieram być może będzie pasować było by fajnie i pewnie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Arku,popatrz na te kręcioły:1. caldia 2. aegis 3. airity 4. d-red 5. black widow Nie wiem czy wszystkie są wielkości 2000, ale większość z nich tak. Powodzenia w poszukiwaniach . Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Banjo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Zasadniczo pokręcajka daiwy R4 powinna pasować jak i od TD.Szkopuł w tym , że jest tam taki mały elemencik z gwintem(foto).Daiwy z R4 mają taki sam gwint , TD mają inny.Jednak ten mały elemencik można zamienic i po sprawie.Problem w tym , że mały elemencik ma dwa rozmiary i cholera wie który ma zainstalowany dana pokręcajka.Tak pi razy oko to mniejszy sześciokąt mają pokręcajki z 3kg hamulcem lub te od wersji z redukowaną wagą.Ale tu pewności nie mam.PS : Tournamenty mają ten sam gwint co TD. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez TroutFan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Arek i pasuje jeszcze od Teama S2004C i S2506C Edytowane 5 Grudnia 2015 przez trout70 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dzięku TroutFan zadałeś sobie dużo trudu tylko nie wiem czy się dobrze zrozumieliśmy albo prościej czy ja się poprawnie wyraziłem.Do Daiwa Tournament Z 2500 C pasuje pokręcajka z Daiwa Morethan Branzino 3000 (z pierwszego wypustu) i tu problemu wielkiego nie ma, wystarczy ją zamówić dlatego ten temat już jest opanowany. Teraz szukam pokręcajki do Daiwa Tournament Z 2000 C w kolorze czarnym lub czarno - srebrnym a idealna by była czarna z czerwonym ale na to zbytnio nie liczę....Być może jest prosta analogia iż jak z modeli R4 w wielkości 3000 pasuje do turka 2500 to z modelu 2500 R4 będzie pasowała do turka 2000 ale tego właśnie nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) W 2000 problem jest inny.Średnica pokrecajki inna.W 2500 (tu od exista) średnica to 3 cm ,a w 2000 (tu od tournamenta ZiA) jest 2.5 cm Edytowane 5 Grudnia 2015 przez TroutFan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Tak to właśnie jest problem - rozmiar .... I jak widać na przedstawionym przez Ciebie przykładzie i moim wcześniejszym "odkryciu" bezpośredniej analogi pomiędzy turkowatymi a R4 nie ma....Za to wiadomo, że w Egziście nie ma co szukać Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Rheinangler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Teraz zaczynam rozumieć ,że problem jest o wiele bardziej złożony.Moretan 3000 to w sumie cerata.Czyli wynika z tego ,że ma ośkę grubszą od Exista. A taka sama jak w starszych modelach daiwy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Sławek,- to Twoje młynki czy wyszukałeś zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasyl Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No i powoli wyłania sie obraz ,że trzeba szukać pokrecajki w Team Daiwa.Podpytaj tego delikwenta jak wygląda to u niego:http://jerkbait.pl/topic/66490-s-tds-2004c-japan/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No i powoli wyłania sie obraz ,że trzeba szukać pokrecajki w Team Daiwa.Podpytaj tego delikwenta jak wygląda to u niego:http://jerkbait.pl/topic/66490-s-tds-2004c-japan/poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Sławek,- to Twoje młynki czy wyszukałeś zdjęcia?Arku - niestety nie, żałuję bo gdybym miał to bym Tobie pomógł bardziej. Mam same turki.A poszukiwana team daiwa jest czarna, przynajmniej tak wygląda na zdjęciach. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dziękuję Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Jakby co to znam trout70, co sprzedaje team daiwę Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Nie wiem czy nie proszę o zbyt wiele ale jakbyś mógł porównać pokręcajkę ze swojego turka 2000 do tego od kolegi, czy pasują, kręcą i klikają wymiennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Nie, nie prosisz o zbyt wiele , ale jest mały problem. Mieszkamy trochę daleko od siebie. Jutro nie będę zawracać Jemu głowy, ale w poniedziałek zadzwonię. On ma turki to mam nadzieję, że sprawdzi. Czy możesz troszkę poczekać? Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Banjo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Tak to właśnie jest problem - rozmiar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi