Andru77 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 spróbuj podgrzać śrubkę np. lutownicą chwilkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) Certatka LT 3000D.......nie mogę odkręcić śrubki trzymającej w kupie rolkę prowadzącą żyłkę.....a trzeba przeczyścić, zapodać oliwy czy smalcu.....śrubka 'zapieczona'? a może jest jakaś tajemnica, o której nie wiem? może trzeba w drugą stronę kręcić? zapewne ktoś z Was miał już okazję sprawdzić ten detal, z góry dzięki za podpowiedź Miałem ten sam problem w exist lt. Ja urwałem śrubę Gwint zabezpieczony był przed odkręceniem czerwonym klejem do śrub (najmocniejszym).... być może podgrzanie pomoże - nie wiem.Co ciekawe kupiona nowa oryg śruba miała klej niebieski... Edytowane 11 Maja 2022 przez Bander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Miałem ten sam problem w exist lt. Ja urwałem śrubę Gwint zabezpieczony był przed odkręceniem czerwonym klejem do śrub (najmocniejszym).... być może podgrzanie pomoże - nie wiem.Co ciekawe kupiona nowa oryg śruba miała klej niebieski...W którym miejscu pękła, jak ją odkręciłeś bez łba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 (edytowane) W którym miejscu pękła, jak ją odkręciłeś bez łba?Śrubę ukręciłem klasycznie w najbardziej niemiłym miejscu czyli na gwincie... wklejony środek został w otworze. Trzeba było rozwiercić pozostałość śruby aby odsłonić gwint. Na szczęście (?) śruba jest prawdopodobnie z jakiegoś stopu aluminium więc łatwo skrawalna... z drugiej strony gdyby była stalowa to może by się nie ukreciła Edytowane 12 Maja 2022 przez Bander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/daiwa-team-3000ia-emblem-tournament-CID767-IDNmq3I.htmlpowinno pasowaćPrawie pasuje. Po małej modyfikacji rolka działa . Dzięki za pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Który serwis polecilibyście do obsługi kołowrotków Daiwy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Spigot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Jemu to bym.nawet kolwrotka REX nie wyslal 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Jemu to bym.nawet kolwrotka REX nie wyslalAdaś, czemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 17 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Bo.mnie chciał wjazd na chate robić, ale powiedziałem że bez kapci nie wpuszczam i zmiekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wichu79 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Ma ktoś namiar na serwis Daiwy w Dębicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirszan Opublikowano 21 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jemu to bym.nawet kolwrotka REX nie wyslalA co było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPMR Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Panie Siarq Adasiu napisz konkretnie. Wjechać to ja mogę dopiero do Ciebie jak zlokalizuję twoje współrzędne. Co to za farmazony wypisujesz ? Czy ktoś uczciwy może mi napisać co to jest za baran ? Na messengerze. Bardzo dzièkuję Edytowane 11 Lipca 2022 przez SPMR 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPMR Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Przepraszam, że post pod postem. Moi drodzy pan siarq to pan Adam Cholewa zamieszkały w Legnicy znany człowiek z aku LIFE PO. Najwyraźniej typ zakompleksiony, czujący chyba do mnie jakiś uraz. Tak czy siak Panie Adamie daję Panu 24h na to aby Pan odszczekał to co na mój temat pisał bezpodstawnie. Jeśli nie ? Może nie zdradzę rozwoju sytuacji.... Moi drodzy nadmienię iż z owym Panem Adamem Cholewą nigdy nie rozmawiaĺem na messengerze, ani na Fan Page co oznacza, że nigdy nie świadczyłem temu Panu usĺug serwisowych. Edytowane 11 Lipca 2022 przez SPMR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Przepraszam, że post pod postem. Moi drodzy pan siarq to pan Adam Cholewa zamieszkały w Legnicy. Najwyraźniej typ zakompleksiony, czujący chyba do mnie jakiś uraz. Tak czy siak Panie Adamie daję Panu 24h na to aby Pan odszczekał to cona mój temat pisał bezpodstawnie. Jeśli nie ? Może nie zdradzę rozwoju sytuacji.... Moi drodzy nadmienię iż z owym Panem Adamem Cholewą nigdy nie rozmawiaĺem na messengerze, ani na Fan Page co oznacza, y nie świadczyłem temu Panu usĺug.Panie Rafale , jeśli się poczuł.Pan urazony to przepraszam. Prawda jest że nieserwisowal mi Pan kolowrotka oraz to że nie skorzystam z Pana usług. Napisany "wiazd na chate" był nie stosowny, choć nasze rozmowy były barwne gdy Pracował Pan w lowrance. Nie wazne , prostuje tekst. Nie serwisowalem , i serwisować nie bede. Poprostu serwis uznaje tylko producenta w każdym wymiarze. Odnosnie kompleksów daruj sobie wywody, bo szkoda czasu i życia na to. Sukcesów w karierze życzę. Edytowane 12 Lipca 2022 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPMR Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) I teraz zobaczcie moi drodzy jak łatwo o zszarganą opinię. Facet uczony, człowiek od akumulatorów Life Po znany trzeba przyznać. Postów na j.pl tysiàce i pisze, że "do Spigota nie !!! nawet Rexa by mu nie dał na serwis" Gdzie jak wyżej można przeczytać sprostowanie nigdy nie kożystał z moich usług. Można puścić ferment ? Oczywiście, że moźna. Boli mnie to ponieważ nie wykazuję tutaj żadnej aktywności na j.pl. Trzema postami zszargał moje imię i teraz ktoś kto mnie nie zna z FB czy osobiście powie "O nie nie !!! Nigdy do Spigota" Ciężko żyje się w teraźniejszych czasach i szybko można stracić dobre imię. Pytam w imię czego ? No nic niech to będzie nauczka dla innych, co łatwo rzucają słowa na wiatr. Mimo wszystko dziękuję za sprostowanie Pozdrawiam Rafał Malinowski Edytowane 11 Lipca 2022 przez SPMR 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polifem8 Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 Polecam Spigota- profesjonalista wysokiej klasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truć Opublikowano 11 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2022 (edytowane) Spigot to taki nasz Dr. Religa w świecie kołowrotków. Żaden serwisant nie odebrał by telefonu o 23 i wytłumaczył jak złożyć rolke w TwinPowerku a Pan Rafał godzina 23 telefon odebrany uśmiechnięty jak zawsze fachowo wytłumaczone i kołowrotek żyje ???? Edytowane 11 Lipca 2022 przez Truć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojtek13 Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Poszukuję schematu do Daiwy Emblem-x 1550, rocznik to wczesne lata 90-e. Jakby ktoś miał i chciał się podzielić to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojtek13 Opublikowano 15 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2022 Z tego co się zorientowałem to bliźniaczym modelem jest Daiwa Emblem-s 2050, także jakby co to może być też schemat od tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Tu zajrzyjhttps://www.reelschematic.com/reel-schematics/daiwa-reel-schematics/daiwa-emblem-schematics/#gsc.tab=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woojtek13 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dzięki za chęć pomocy ale tego typu strony mam już ogarnięte i nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi81 Opublikowano 10 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 Mam szybkie pytanko: do kogo można się odezwać ws serwisu nowych Daiw LT tu na jerku? Bo fejsa nie mam a @spigot nie odpisał mi na moją PW Z góry dzięki za jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPMR Opublikowano 15 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2022 Mam szybkie pytanko: do kogo można się odezwać ws serwisu nowych Daiw LT tu na jerku? Bo fejsa nie mam a @spigot nie odpisał mi na moją PW Z góry dzięki za jakieś namiary Przepraszam sporadycznie tu zaglądam Napisałem na priv zapraszam do kontaktu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 7 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 Mam pytanko odnośnie wymiany łożyska w poliku w multiku daiwa tatula. Wyjąłem tą blokadę łożyska a'la seger, ale łożysko niema ochoty wyjść. Macie na to jakiś patent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi