Skocz do zawartości
  • 0

III zlot głowatkowy jerkbait.pl

Kuba Standera

Pytanie

Witajcie!

Najwyższy czas zacząć planować

Proponuję miejsce to samo co ostatnio - czyli Sromowce i Dunajec.

Co do noclegów i reszty - będę to uzgadniał kiedy będzie orientacyjna ilość chętnych. Noclegi w okolicy 30pln od osoby, z licencjami powinniśmy się zmieścić w kosztach zlotu zeszłorocznego.

Z poprzedniego zlotu relacja - tutaj:

http://www.jerkbait.pl/?p=420

W tym roku chciałbym jak największy nacisk położyć na propagowanie jedynie słusznej metody - muchowej. Powinno być trochę sprzętu, może uda się mi zaprosić kilka osób by zrobiły małą szkółkę muchową. Oczywiście - jak zawsze, muszysk wiązanie, wspólne filmów oglądanie, opowieści dziwnych treści, czyli to co zawsze na naszych zlotach. Oscypki będą!!

Termin o którym myślę to drugi weekend października czyli 9-10. Myślę że pogodowo i zdjęciowo to najbardziej optymalny termin.

Chętni - wpisujecie się i ... spotkajmy się wkrótce

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Grzecho nie pierdziel!!!!

bierz jerkowego avida spodniobuty duze przynety pltkoschodzące i wpisuj sie na liste. inaczej nigdy wiecej zadnej wedki Ci nie sprzedam :mellow:

Avid na pewno poradzi sobie z przynętami na głowatki :mellow:

ja tylko kombinuje co mógłbym połowic moim sprzętem muchowym B)

oczywiście rozważania są czysto teoretyczne, bo przecież na zlotach się nie łowi :lol:

pzdr

Grzecho

• 0

Grzecho nie pierdziel!!!!

bierz jerkowego avida spodniobuty duze przynety pltkoschodzące i wpisuj sie na liste. inaczej nigdy wiecej zadnej wedki Ci nie sprzedam :mellow:

Avid na pewno poradzi sobie z przynętami na głowatki :mellow:

ja tylko kombinuje co mógłbym połowic moim sprzętem muchowym B)

oczywiście rozważania są czysto teoretyczne, bo przecież na zlotach się nie łowi :lol:

pzdr

Grzecho

Łowi się, łowi ;)

• 0

Witam,

O zlocie doweidzialem sie od LadyD. Ostatni czas spedzalem w miejscu bez dostepu do internetu, nawet moja komorka zostala mi zwrocona dopiero wczoraj.

Bede podobnie jak Milo pare dni wczesniej ( moze przyjazd do Krakowa w srode wieczorem i polowy od czwartku??)

Metoda jedyna sluszna- zabieram tylko muchowki.

@Milo- rozumiem ze za lipasami tez poganiamy po specjalnym?

@all- do zobaczenia juz niedlugo. Ciesze sie bardzo, uplynelo sporo czasu.

Bujo

• 0

Witam,

......Ostatni czas spedzalem w miejscu bez dostepu do internetu, nawet moja komorka zostala mi zwrocona dopiero wczoraj................

Michał. Gdzieś Ty był na litość ....... :huh:

W szpitalu z zakazem uzywania komorki i laptopa :( :( :( Za duzo problemow i stresow w pracy itd... Jest juz ok :D prace zmieniam na cos co powinienem zrobic dawno temu :D

Bujo

• 0

Baronie! No to super zapowiada się zlot. Też przyjadę wcześniej. Za piękne miejsce by tylko być tam 3 dni. No i zlot jest pod każdym względem fantastyczny. Tym razem więcej czasu poświęcę na łowienie i poszukiwanie głowatki. Zobaczymy co z tego wyniknie :D

• 0

proszę o dopisanie na listę uczestników na 100% :mellow:

po pierwsze primo: jadę z castem i proszę nie dawać mi do ręki muchi....więcej chorób mi nie trzeba :unsure:

po drugie primo: widok @mifka z GPS na palcu - bezcenne :lol: za całą resztę zapłacę master card :o

po trzecie primo : @mirat trzymaj dla mnie miejsce w swojej kijance :D

• 0

Proszę o dopisanie mnie do listy zlotowiczów.

@Mifas Ty wiesz czemu przyjade :D Napewno nie dla głowatek

jeśli liczysz na to że spotkasz moja ślubną to sie grubo mylisz. co prawda będzie w samochodzie w drodze ale wysiada 200 km wczesniej, mniej wiecej na wysokosci twojego zaglębia... (wybiera się na RYDUŁTOWY)

a skoro tak to blach wysylal Ci nie bede... igor w sumie chyba też w takim razie. no chyba ze chcesz sie w nie wlowić odpowiednio wczesniej :D

• 0

Widzę Standerus, że fajna impreza się szykuje. Ze swojej strony dodam, że klimat na tym zlocie, związany m.in. z miejscem jest niesamowity! Dwa dni spędzone nad Dunajcem to jak dwa tygodnie na wakacjach - niezłe doładowanie energetyczne. Mnie to fascynuje ta mijescówka koło przepomgowni :D W zeszłym roku ... nieosiągalna.

• 0

Widzę Standerus, że fajna impreza się szykuje. Ze swojej strony dodam, że klimat na tym zlocie, związany m.in. z miejscem jest niesamowity! Dwa dni spędzone nad Dunajcem to jak dwa tygodnie na wakacjach - niezłe doładowanie energetyczne. Mnie to fascynuje ta mijescówka koło przepomgowni :D W zeszłym roku ... nieosiągalna.

remek pierniczysz jak polamany. i tak wszyscy dobrze wiedza ze chodzi Ci tylko o te grillowane oscypki :mellow:

• 0

remek pierniczysz jak polamany. i tak wszyscy dobrze wiedza ze chodzi Ci tylko o te grillowane oscypki :mellow:

Przede wszystkim :D