Skocz do zawartości
  • 0

III zlot głowatkowy jerkbait.pl

Kuba Standera

Pytanie

Witajcie!

Najwyższy czas zacząć planować

Proponuję miejsce to samo co ostatnio - czyli Sromowce i Dunajec.

Co do noclegów i reszty - będę to uzgadniał kiedy będzie orientacyjna ilość chętnych. Noclegi w okolicy 30pln od osoby, z licencjami powinniśmy się zmieścić w kosztach zlotu zeszłorocznego.

Z poprzedniego zlotu relacja - tutaj:

http://www.jerkbait.pl/?p=420

W tym roku chciałbym jak największy nacisk położyć na propagowanie jedynie słusznej metody - muchowej. Powinno być trochę sprzętu, może uda się mi zaprosić kilka osób by zrobiły małą szkółkę muchową. Oczywiście - jak zawsze, muszysk wiązanie, wspólne filmów oglądanie, opowieści dziwnych treści, czyli to co zawsze na naszych zlotach. Oscypki będą!!

Termin o którym myślę to drugi weekend października czyli 9-10. Myślę że pogodowo i zdjęciowo to najbardziej optymalny termin.

Chętni - wpisujecie się i ... spotkajmy się wkrótce

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Prosze o dopisanie na liste mojego kolegi Adama, ktory ma sie tu za chwile zalogowac. Przylatujemy w srode wieczorem. Powrotny lot mamy w niedziele poznym popoludniem. Jak na ''baronow muchowych'' przystalo bierzemy ze soba speyowki 15' #10-11. Zabawa bedzie przednia :):):D

Jutro sie ze wszystkimi skontaktuje.

Bujo

• 0

Witam,

Za duzo bylo jeszcze niewiadomych wczoraj zeby potwierdzac na 100%. Bilety mamy juz zakupione. Przylatujemy w srode wieczorem do Krakowa i wracamy w niedziele znowu jakos wieczorem. Prosze o dopisanie Adama na liste. Mysle ze tym razem jako ze jedzie nas dwoch nie bedzie spoznienia.

@Standerus- bede mial wolna chwile wieczorem to przedzwonie

@Remek- planowalem spedzic kilka dni w Warszawie ale mam za duzo na glowie i nie moge sie wyrwac na dluzej :(

Bujo

• 0

Witajcie. Znalazłem i zabukowałem nową bazę - w Zabrzeży, poniżej OeSu. W najbliższej okolicy mamy piękne miejsca - Piaski w Szczawnicy, Krościenko, miejsca poniżej Zabrzeży w stronę Łącka i oczywiście OeS pod samym nosem.

Dzięki wrodzonym talentom negocjacyjnym udało się ustalić stawkę mieszczącą się budżecie, dzięki czemu zlot powinien zamknąć się jak w zeszłym roku w 300, no może 350 pln ze spaniem, licencjami i jedzeniem (śniadania i obiadokolacje). Do tego jak ostatnio - grill, oscypki z grilla i tym razem żurawiny.

Noclegi mamy w miejscu super, nad samą wodą - Dunajec widać z balkonu, wystarczy przejść przez trawnik i już można łowić.

Także tym razem będzie to nowy odcinek - poniżej Parku Pienińskiego, z całkiem spora ilością miejsc pod głowatkę.

Chciałbym, by w najbliższym czasie ruszyła akcja zaliczkowa, aby przyjeżdżający określili się na ile dni potrzebują licencje i noclegi - czy na OeS, czy zwykłe.

Z tego co widziałem zgłoszenia, jest szansa łowić wspólnie już od środy - proponowałbym środę - czwartek muchowac na OeSie, a piątek - niedziela pokorbić gdzieś na ogólnodostępnej wodzie?

Dajcie znać kto kiedy przyjeżdża i gdzie chce łowić.

• 0

Witam,

Wreszcie wolna chwilka. Kuba- prosze o dopisanie jeszcze jednej osoby- Roberta, ktory przyleci wraz ze mna i Adamem. jest swietnym muszkarzem i na pewno bedzie okazja czegos sie nauczyc.

Nasz plan jest chyba nastepujacy: czwartek- OS, piatek- OS, sobota- odcinek ogolnodostepny i integracja ze zlotowiczami, niedziela- chyba znowu OS.

Zabieramy mocarne wedy muchowe itd wiec baronow bedzie trzech :D

Bujo

• 0

Witam,

Wreszcie wolna chwilka. Kuba- prosze o dopisanie jeszcze jednej osoby- Roberta, ktory przyleci wraz ze mna i Adamem. jest swietnym muszkarzem i na pewno bedzie okazja czegos sie nauczyc.

Nasz plan jest chyba nastepujacy: czwartek- OS, piatek- OS, sobota- odcinek ogolnodostepny i integracja ze zlotowiczami, niedziela- chyba znowu OS.

Zabieramy mocarne wedy muchowe itd wiec baronow bedzie trzech :D

Bujo

Bujo, dopiszcie się do listy i określcie kiedy przyfruwacie, jak rozwiązany transport etc... ja ciągle jestem upupiony bez auta, może coś się zmieni w tym tygodniu, ale nadal będzie mi cieżko zabrać tyle ludzi ze sprzętem

• 0

1. Szpiegu

2. Mifek

3. Grzegorz

4. Lady D

5. Popper

6. Milo

7. Jajakub

8. Jozi

9. dzerwys (Igor)

10. Remek

11. Mirat

12. Lasso

13. Grzecho

13. Tofik

14. Thymallus

15. Szczupły Maciek

16. Bujo

17. Kolega Bujo Robert

18. Kolega Bujo Adam

Jozi - ośrodek Sobel (nie osada)

Bujo - spey i wielkie muchy? No chętnie popatrzę :D

ALL określcie się Panowie, muszę klepać noclegi

• 0

Kryst jakieś głupie pytania zadajesz <_< Ale spoko, chcesz to pytasz. Ja kombinuję, i skoro można będzie łowić w Sromowcach, na boisku pod fotografem, czy pod czerwoną skałą, w Szczawnicy, na Piaskach, w Krościenku na murze oporowym, na gównach w Zabrzeży itd. To OK, Mam jeszcze pytanie, bo nie jestem w temacie, gdzie jest OS ?