Skocz do zawartości
  • 0

III zlot głowatkowy jerkbait.pl

Kuba Standera

Pytanie

Witajcie!

Najwyższy czas zacząć planować

Proponuję miejsce to samo co ostatnio - czyli Sromowce i Dunajec.

Co do noclegów i reszty - będę to uzgadniał kiedy będzie orientacyjna ilość chętnych. Noclegi w okolicy 30pln od osoby, z licencjami powinniśmy się zmieścić w kosztach zlotu zeszłorocznego.

Z poprzedniego zlotu relacja - tutaj:

http://www.jerkbait.pl/?p=420

W tym roku chciałbym jak największy nacisk położyć na propagowanie jedynie słusznej metody - muchowej. Powinno być trochę sprzętu, może uda się mi zaprosić kilka osób by zrobiły małą szkółkę muchową. Oczywiście - jak zawsze, muszysk wiązanie, wspólne filmów oglądanie, opowieści dziwnych treści, czyli to co zawsze na naszych zlotach. Oscypki będą!!

Termin o którym myślę to drugi weekend października czyli 9-10. Myślę że pogodowo i zdjęciowo to najbardziej optymalny termin.

Chętni - wpisujecie się i ... spotkajmy się wkrótce

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Michał - ja też mam miedziane potwory tylko pod casta. :mellow:

Czy ktoś jeszcze będzie łapał castem?

Ci ze sznurkami i patykami 15' potrzebują strasznie dużo miejsca by połowić. Ustępując im pola mam zamiar penetrować banie w Sromowcach N. W. Jak by co to dajcie głos skrzykniemy się kupą...

To i weselej i rybę łatwiej podebrać...

W plecaczku będę miał coś dla otuchy dla tych co od niełowności w depresję popadną... :lol:

• 0

Michał - ja też mam miedziane potwory tylko pod casta. :mellow:

Czy ktoś jeszcze będzie łapał castem?

Ci ze sznurkami i patykami 15' potrzebują strasznie dużo miejsca by połowić. Ustępując im pola mam zamiar penetrować banie w Sromowcach N. W. Jak by co to dajcie głos skrzykniemy się kupą...

To i weselej i rybę łatwiej podebrać...

W plecaczku będę miał coś dla otuchy dla tych co od niełowności w depresję popadną... :lol:

Andrzej bardzo chetnie polowimy wraz z innymi :D Speye nie wymagaja az tak duzo miejsca, linki sie nie odrzuca za siebie itd :D Z zawartosci twojego plecaka skorzystamy najpewniej ale bardziej jako triumf nad glowacicami :):):D

Bujo

• 0

UUUU to z wedkowania nici.... :mellow:

Spoko spoko ja tez bede mial cos extra!

Czyli jak zwykle :o :o :o :o

Byłem na kilku Pucharach Głowatki i zawsze się zastanawiałem po kie licho niektórzy jadą tyle kilometrów, aby się nawalić :o Bo nawet wędki nie mieli czasy rozłożyć. :lol: :lol: :lol:

• 0

Byłem na kilku Pucharach Głowatki i zawsze się zastanawiałem po kie licho niektórzy jadą tyle kilometrów, aby się nawalić :o Bo nawet wędki nie mieli czasy rozłożyć. :lol: :lol: :lol:

janusz ale u nas sie nawet ryby lowi :mellow:

a o grillowanych oscypkach to juz nawet nie wspomne :mellow:

• 0

Tu niestety musze cie rozczarowac. Nie wiem jak tocza sie sprawy na zlotach, na ktorych nie bylem ale kilka razy jakie udalo mi sie wyrwac i przyjechac bylo bardzo spokojnie i wszyscy rano wyruszali na ryby ( moze oprocz tegorocznego zlotu nad Drawa gdzie ze wzgledu na mrozy sens wedkowania byl bardzo maly). Mam jednak nadzieje ze dasz rade dotrzec do nas.

Pozdrawiam,

Bujo

• 0

Mr Jachu!!

A gdzie napijesz jak nie na rybach!!!!

W domu głupio, kiertownica -nie, w pracy - nie to gdzie?

Na obczyźnie czyli gdzie? NA RYBACH!!!

Witam,

@Jozi,

Nie wiem jak reszta ale jade zeby zowic i sfiletowac jakas glowatke :D Chyba ze trafi sie pierwszego dnia to moze byc roznie :D :D :D

Pozdrowienia i do zobaczenia,

Bujo

• 0

Mr Jachu!!

A gdzie napijesz jak nie na rybach!!!!

W domu głupio, kiertownica -nie, w pracy - nie to gdzie?

Na obczyźnie czyli gdzie? NA RYBACH!!!

Witam,

@Jozi,

Nie wiem jak reszta ale jade zeby zowic i sfiletowac jakas glowatke :D Chyba ze trafi sie pierwszego dnia to moze byc roznie :D :D :D

Pozdrowienia i do zobaczenia,

Bujo

wtedy bedziesz mi nosil plecak i dowozil zimne... napoje... ew cos rozgrzewajacego :mellow:

• 0

Witam,

@Mifek- pomarzyc zawsze mozna :D Bede ganial za lipieniami bo zdecydowanei za malo ich zlowilem w tym roku :( Napoje moze ci jakies i dowioze, szczegolnie te z bezclowki co zamierzam kupic :D :D :D

Pozycze moze jak ktos bedzie mial jakiegos casta ultra light zeby poganiac za lipieniami z jakas nimfa ( cos jak w zeszlym roku podczas testow Cardiffa :D ) :D :D :D

Bujo

• 0

jak chcesz to moge zabrac mojego szklaka. super hiper lajtem to on nie jest ale pedalkiem rok temu machal :mellow:

Jesli bym zaczal lowic lipienie na nimfe z wykorzystaniem casta to musial bym byc przemianowany z ''barona flyfishingu'' na ''barona castingu'' a ta funkcja jest juz zarezerwowana :D :D :D

Tak czy inaczej zabawa szykuje sie dobra. Wezme tez ze soba cos fajnego :D :D :D

Bujo

• 0

Michał kiedy przyjdą te Wasze zabawki, oby dało to radę spakować do compakta... :lol:

Przyjda kilka dni przed zlotem. Nie mozemy wyslac w tym tygodniu bo w sobote planujemy wyjazd za lososiem do Wali. Nie bedzie tego tak duzo. Tuba z wedkami i dwa pudelka. Ja zreszta wiem na co ty czekasz :D :D :D

Bujo

• 0

Tak Michał, czekam i to z niecierpliwością. :D

Dobra - daj cynk kiedy chcesz wysyłać kije podam adres dostępny od 9-18...

Ja planuję być od czwartku – godz. 10.00

Czy opłaty na Dunajec odcinek ogólnie dostępny można robić przelewem czy wymaga to papierka z hologramem...

Może ktoś zna temat???