Skocz do zawartości
  • 0

III zlot głowatkowy jerkbait.pl

Kuba Standera

Pytanie

Witajcie!

Najwyższy czas zacząć planować

Proponuję miejsce to samo co ostatnio - czyli Sromowce i Dunajec.

Co do noclegów i reszty - będę to uzgadniał kiedy będzie orientacyjna ilość chętnych. Noclegi w okolicy 30pln od osoby, z licencjami powinniśmy się zmieścić w kosztach zlotu zeszłorocznego.

Z poprzedniego zlotu relacja - tutaj:

http://www.jerkbait.pl/?p=420

W tym roku chciałbym jak największy nacisk położyć na propagowanie jedynie słusznej metody - muchowej. Powinno być trochę sprzętu, może uda się mi zaprosić kilka osób by zrobiły małą szkółkę muchową. Oczywiście - jak zawsze, muszysk wiązanie, wspólne filmów oglądanie, opowieści dziwnych treści, czyli to co zawsze na naszych zlotach. Oscypki będą!!

Termin o którym myślę to drugi weekend października czyli 9-10. Myślę że pogodowo i zdjęciowo to najbardziej optymalny termin.

Chętni - wpisujecie się i ... spotkajmy się wkrótce

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W 3 koronach mają na OeS

Dla nas stawka z punktu 4B P czyli 60pln - ze spinningiem od 1.9 na 3 dni. Lub 25 za dzień?

Na OeS - w czwartek półdniówka za 30pln - od 13 do zachodu+1, piątek-niedziela po 60pln za dzień, na oes do kupienia na miejscu, w 3 koronach.

• 0

Jesteś w czwartek o świcie??

Milo26, dzerwys oraz niżej podpisany wyjeżdzają z Wioski z Tramwajami w środę ok 16-17. Przynajmniej taki jest plan. po drodze mamy jeden przystanek 60 km od autostrady na wysokości Gliwic i dalej w drogę.... myślę ze będziemy sporo przed świtem :D

• 0

Tak informacyjnie:

Witam Pana,

rzeczywiście winien Pan uiścić opłatę w wysokości 60 zł. Konto jest jak najbardziej aktualne. Na przelewie powinien Pan wyszczególnić na jakie dni obowiązuje opłata.

z poważaniem

Dyrektor

----- Original Message -----

From: Waldemar Marczuk

To: biuro@pzwns.info.pl

Sent: Sunday, October 03, 2010 5:12 PM

Subject: Fwd: opłata okresowa na wody górskie

Witam Państwa.

Proszę o udzielenie informacji na temat wysokości i sposobu uiszczenia opłaty, za połów ryb na spinning, w wodach górskich, w Waszym Okręgu.

Jestem członkiem PZW Okręg Jelenia Góra.

Zamierzam przyjechać na teren Okręgu Nowy Sącz, w dniach 08, 09 i 10.09.2010 (piątek-sobota-niedziela).

Czy zgodnie z pkt IV, ppkt.b tabeli opłat, winienem uiścić kwotę 3x20zł=60zł?

A jeśli tak, to czy aktualne jest konto

Okręgu PZW N. Sącz w PEKAO SA 20 1240 4748 1111 0000 4876 4650.

Czy w opłacie za wędkowanie, na przelewie, powinienem wyszczególnić daty dni połowu?

Z poważaniem

Waldemar Marczuk

avast! Antivirus: Wychodzace wiadomosc czysta.

Baza sygnatur wirusow (VPS): 101003-0, 2010-10-03

Przetestowano na: 2010-10-03 17:12:11

avast! - copyright © 1988-2010 ALWIL Software.

• 0

Jutra Jutra Chłopaku! Indianie Z Dzikiego Zachodu wyjeżdzają za 3 godziny w trasę więć rano uderzamy pokłuć wszystko co się da by spełniła się przepowiednia, ze na zlotach nić się nie łowi :mellow:

Nie strasz nie strasz bo się....

:mellow:

Mientkie faje jesteście że odpuszczacie kraków, i tak jedziecie tędy...

Fajne wędki morskie byśmy obejrzeli, myślałem że milo podpowie co i nich sądzi...

• 0

Jutra Jutra Chłopaku! Indianie Z Dzikiego Zachodu wyjeżdzają za 3 godziny w trasę więć rano uderzamy pokłuć wszystko co się da by spełniła się przepowiednia, ze na zlotach nić się nie łowi :mellow:

Nie strasz nie strasz bo się....

:mellow:

Mientkie faje jesteście że odpuszczacie kraków, i tak jedziecie tędy...

Fajne wędki morskie byśmy obejrzeli, myślałem że milo podpowie co i nich sądzi...

milo26 ma parcie na głowatke :mellow:

w tym roku chłopak twierdzi, że w grę (z jego strony) wchodzi tylko i wyłącznie MUCHA :mellow:

• 0

...Zlot w pełni, znów sa góry, mgły i pieczone oscypki...

To jest najważniejsze, a MY na to czekamy. Chyba nie będziecie oszczędzać na fotkach. Przecież nie musi być filmik z wyciągania jednej rybki (jak w tamtym roku), mogą być nawet z biesiady, czy samego wędkowania. Dawać, dawać i wrzucać na j.pl - czekamy.

• 0

...i po Zlocie. Wszystkim forumowiczom polecam udział w kolejnych, bo to wspaniałe imprezy są.

Dzięki chłopaki za genialną atmosferę, wieczór kawałów i kupę kupę śmiechu przez całe 3 dni.

Do następnego razu! Może się uda z morskimi kropasami? :mellow:

Pozdrawiam, Tomek.