SpinnONB Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witam Was, Zna ktoś może jakieś dobre łowiska, w okolicach Grudziądza,Świecia ewentualnie coś trochę dalej. Najlepiej prywatne gdzie połowie: szczupaki, okonie. Bo większość łowisk w mojej okolicy przetrzepane ... i ciężko o coś powyżej 50-60cm zazwyczaj walą do 40cm. No ale jak się widzi kogoś z kijem co bierze wszystko co siądzie, a potem narzekają że "studnia" to aż skręca. Albo wrażenia, frajda z walki... Albo kolacja, niestety 8/10 ludzi chyba wybiera to drugie, a potem niema co łapać. Szukam jakiś wrażeń o co u mnie w okolicy dość ciężko Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Trochę dalej to Samsieczno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Jasne, qrwa! Zapytaj na forum. Wszak "98/100" to C&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pluton Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Pojedź na Samsieczno, tam możesz trafić fajne rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukastrance Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Też słyszałem dobre opinię o samsiecznie chociaż jeszcze nie byłem, na FB mają stronę gdzie ludzie wrzucają fotki złowionych szczupaków to mozesz sam ocenić Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzikbdg991 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Odwiedziłem dziś Samsieczno, niestety na dużym szczupak jeszcze porządnie nie ruszył i stoi w trzcinach, za to na małym.. że tak powiem, małe eldorado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi